Tässä perjantaille loistava kalaruoka. Tämän kuorrutetun lohireseptin lainasin Marko Koskisen Passione kirjasta, joka voitti julkaisuvuonnaan muistaakseni vuoden ruokakirja tittelin
H. a. l. u. s. i. n. t. e. h. d. ä. k. j. o. v. ". f. m. p. r. ,. T. y. J. L. ö. P. (. S. c. g. b. ). M. K. -. 2. 1. *. 6. 0. 7. 5. 3. R. 4. V. A. N. 8. d l
Kuka väittää ettei arkena ehdi tekemään kunnon ruokaa. Kunnon ruualla tarkoitan nyt itsetehtyä, lisäaineetonta tuoreista raaka-aineista tehtyä herkullista ruokaa
Nyt päästään käsiksi toivepostaukseen. Pari viikkoa sitten jenkkibrunssilla tarjolla olleet nakkipretzelit saivat osakseen mielenkiintoa, joten on reilua välittää herkullisten nakkipiilojen sanomaa eteenpäin
Ei ole nyt hampurilaeesessa, mutta kuitenkin. Täytyy turvautua vanhojen kokeilujen kirjoittamiseen, sillä viime aikoina kiire on ikävästi haukannut leijonan osan rakkaasta ruuanlaittoajastani
Tää on ehkä universumin helpoin salaatti. Ja mun mielestä myös ihan tosi herkullinen. Simppelien salaatinlehtien sekaan sopii niin hyvin aivan supermaukkaat pinjansiemenet, jotka tunnistat sinisestä pienestä Exotic Snacks -pussista
Söin tuossa yhtenä päivänä kokonaisen kukkakaalin. Ihan tuosta vain hotkaisin. D Uunissa paahdettu kukkakaali oli minusta herrrkullista ja kun muita syöjiä tälle eväälle ei tällä kertaa ollut, vilahti ruoka vatsaani melkein huomaamatta kokonaan
Leikkaa rosmariini hienoksi ja jauha fenkolin siemenet kevyesti hienoksi. Öljyä lampaan fileiden rasvainen puoli ja mausta fileet suolalla ja pippurilla
Lihattoman lokakuun teemalla ajattelin kokeilla jotain uutta. Tofu on monille aika tuntematon raaka-aine ja mielletään myös pahan makuiseksi ja koostumukseltaan epämiellyttäväksi
Lampaan ulkofilettä ja makoisat kurpitsakuutiot timjamilla ja parmesaanilla. 27. sunnuntai. Nov 2016. Posted by Marika in karitsa, kasvislisuke, liha, ruoka
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.