Nyt kun tuo pitkään ja hartaasti odotettu suuri päivä on jo historiaa, uusi luku elämänkirjassa aloitettu, häämatka onnellisesti loppuunsaatettu, on aika jälleen palata elämän perusasioihin, siis muiden muassa ruokaan, itse tehtyyn sellaiseen
Huomasin tässä että viimeinen blogi kirjoitukseni on piparkakkutalo kirjoitus. En tiedä miksi olen muka niin kiireinen vaihka todellisuudessa en ole laisinkaan kiireinen
Tässä ohje suoraan alkuperäisestä kopioituna ja suluissa omat muutokset. noin 2 dl punaisia viinimarjoja (mustikoita)sokeriaMurusta keksit ja sekoita ne pehmeän voin kanssa sekaisin
Vieläkin pidän rutiineista ja muutokset eivät ole parasta mitä tiedän. Olen aamuihmisiä, joten jälleen kerran istun koneen ääreen ja julkaisen reseptin aamusta, ennen töihin lähtöä
Pienetmuutokset johtuivat ainoastaan siitä, että niitä aineksia oli jo kaapissa valmiina. Seuraan useita suomalaisia ja ulkomaisia ruokablogeja sekä ihmisiä jotka postaavat päivittäin toinen toistaan herkullisempia ruokakuvia
Monet Pääsiäiset ovat itselläni menneet ohi ilman sen kummepia leivonnaisia, mutta viime vuonna tähän samaan aikaan tein ihastuttavan Persikka-rahkapiirakan, johon ihastuin samantein
Sen resepteistäkin testaukseen on päätynyt jo jokunen ja vielä useampi on kokeilulistalla. Tässä oma versioni – muutokset ovat minimaalisia ja niitä ohjasivat lähinnä puutteet keittiökaappieni valikoimassa
Vaikka edelleen vihaan kylmää vihersalaattia samalla lautasella lämpimän ruuan kanssa (no, meillä kaikilla on omat pienetvinksahtuneisuutemme), on juuresten ja kasvisten monipuolinen käyttö kokkailussani lisääntynyt huimasti nimenomaan rikastuttaen ruuanlaittotaitojani
Lienee tuiki tavallista (ja kotitalousopettajien suosittelemaa), että reseptejä muunnellaan sen mukaan, mitä kaapista sattuu löytymään, ja nämä muutokset mainitaan omassa blogikirjoituksessa
Jos nemuutokset tehtäisiin heti omat mieltymykset huomioon ottaen, voisi olla paljon helpompaa päästä pysyviin tuloksiin kuin soijalesitiiniä ja aspartaamimehukeittoa ryystämällä
Suluissa on nuo omat muutokset pohjaan ja juustomassaan. Tein pohjan omalla ohjeellani sillä se alkuperäinen ei olisi toiminut tässä gluteenittomassa versiossa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.