Onhan se vaan myönnettävä. Olen vähän hurahtanut smoothieisiin. Niissä ei ole muuta vikaa kuin vaikeasti pestävä blenderi ja tyhmä englanninkielinen nimi
. Lettuhimotus alkoi tuossa viime viikon alkupuolella. Siis ihan sellaisten perinteisten lettujen himo, en puhu nyt amerikkalaisittain kuohkeista pannukakuista
Hej på dig vaan kaikille taasen. Ja niin kuin lupasin, tulen nyt päivittämään tätä blogia useammin. Tällä kertaa vuorossa on sitruunan nälkään leivonnainen, jonka kuka tahansa osaa tehdä
Bon Appétit- herkullista ja helppoa opiskelijaruokaa halvalla
Käytin sen brownieseihin, joita tein pari viikkoa sitten pitämääni Tuulen Viemää-iltaan. Tarkoitus oli siis tyttöporukalla katsoa Tuulen Viemää-elokuva, syödä ja juoda ja höpötellä niitä näitä
Lusikoi täytettä neliön sisään, levitä ja kohota reunoja vielä hieman. Meillä on täällä hiihtoloma parhaillaan käynnissä ja vanhin poikani viettänyt siitä lähes puolet sängyn pohjalla
Suklaa ja lakritsi sopivat todella hyvin yhteen. Hauska koostumus. Ilmavia vaahtokarkkeja, rapeita keksejä, aavistus terveellisistä mustikoista ja pehmeää lakritsia
Voi että miten joskus rakastinkin Snickersiä. Maapähkinät, aavistuksen suolainen, pehmeä toffee ja makea suklaa yhdessä loivat tajunnanräjäyttäviä (no ei nyt ihan, mutta lähellä
päälle eli muodostuu neliön mallinen paketti. Munakas on hyvä, mutta toisinaan vähän tylsä ruoka. Täytettynä se on jo paljon parempi, mutta kun senkin tekee thaimaalaisittain
Tämä gluteeniton brownie on vaan ihanan kosteaa, tahmeaa ja hyvää. Sen salaisuus on, ettei sitä paisteta läpikypsäksi, vaan jätetään pehmeäntahmeaksi ja annetaan sitten jälkilämmöillä itsekseen kypsytellä ja kiinteytetään lopuksi jääkaapissa leikattavaan kuntoon
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.