Sain inspiraation näihin leivoksiin Lunni leipoo -blogista. Vähän muokkasin ohjetta ainesosien määrien suhteen ja näistä tulikin lopulta niin erinomaista vapputarjottavaa, että ystäväni muistelee saamaansa herkkua yhä päivittäin
Meillä on sääntönä, että päivänsankari saa päättää ruuan. Syntymäpäivän hirvipata. Taas on tullut se hetki vuodesta, kun piti päivittää bloggerin profiilia
*Resepti on gluteeniton, maidoton ja vegaaninen. Jep. Ihan oikein näit, siinä se on. Mämmi. Joka on muuten suomenkielen kömpelöin sana, ja ehkä myös ruoka, ainakin jos multa kysytään
Tässä on taas vuosi aloitettu sairastellen. Viikko on ollut todella hektinen siihen on kuulunut niin vanhimman tytön rippikoulu touhuja kuin paukku pakkasia ja ensiavussa oloa
Ensimmäisenä päivänä taikinan vaivaus, toisena kaulitsemista useammassa erässä ja kolmantena päivänä rullaaminen, kahden tunnin kohottaminen ja paistaminen
ei kauneimmasta päästä sämpylöitä, vaan ihanan pehmoisia olivat vielä nyt seuraavanakin päivänä. 5-6 dl neljän viljan hiutaleita. 5-6 dl neljän viljan hiutaleita
Tein yhtenä päivänä pari muhkeaa neljän viljan leipää. ) Käytin kaapista neljän viljan puurohiutaleita, jotka pitäisi saada kulutettua, lapset kun eivät ole innostuneet siitä puurona
Neljä raaka-ainetta. Parsaa, pekonia, kananmunia ja voita. Ripaus suolaa. Olkoonkin, että parhaaseen parsakauteen on vielä matkaa, parsa ei vaadi paljon kylkeensä
H. a. l. u. s. i. n. j. h. t. e. ä. y. p. v. r. k. o. L. ,. m. ö. d. J. N. 1. 0. g. 2. 3. M. c. -. 5. 4. A. 7. V. S. *. O. P. K. f. T. b. d l. t l. c m
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.