K. o. k. e. i. l. n. t. u. s. a. v. ä. h. d. E. r. y. p. c. -. j. m. ,. M. C. V. I. H. A. R. N. D. 2. (. ). L. O. ö. S. b. P. 1. 9. 7. 0. g. f. 5. T. B. 6. 4. /. 3. t l
ja raaka-aineiden suloinen sympatia takaa hampurilaisen suosion vuodesta toiseen. Kiukuissani olen kuitenkin huomannut, että lähestulkoon kaikissa resepteissä
E. i. l. e. n. t. s. ä. v. o. a. u. m. d. r. g. ,. j. k. y. ö. p. h. b. O. 2. M. U. (. ). -. K. S. J. 0. ". A. 1. 5. V. L. 7. °. C. /. 3. 4. c. P. n l. d l
Ruokavalio on suht tiukka, mutta mahdollisuuksia eri ruokien laittoonon kuitenkin aika paljon, täytyy vain käyttää omaa mielikuvitusta ja vähän soveltaa vanhoja reseptejä
T. e. i. n. k. a. h. t. p. r. ä. s. l. u. m. y. ,. E. o. v. j. I. b. q. M. c. H. A. P. U. R. L. N. -. S. Ä. Y. 5. d. 2. g. 1. 0. ö. J. O. 3. V. B. Q. K. w. 6. 4. 7. /. C. d l. t l
L. ö. y. s. i. n. v. a. h. e. m. p. l. u. o. t. T. k. b. -. d. ä. (. r. ). j. O. S. F. K. J. A. U. H. E. I. P. V. M. R. 5. 0. g. 2. c. ,. 3. B. Q. 4. 1. /. f. t l
Joissakin tapauksissa se on hidas menetelmä, mutta toisaalta se voi antaa laajankin aikavälin, jolla ruoka on jo valmista ja milloin se on vielä aivan yhtä hyvää
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.