Maultaan aika mieto eli jos haluu lisää tärpättiä niin ei muuta kuin chiliä enempi. MUTTA sitten kun on joku muu lapsi tai joku tilanne päällä niin johan maistuu kaikki
V. a. i. k. o. l. e. n. s. ,. j. m. t. y. ö. p. ä. v. u. r. h. d. T. g. K. -. Y. O. I. c. A. 4. 0. b. f. 1. 2. H. L. 3. P. S. (. /. w. 8. ). M. t l. d l
jasmiini- tai basmatiriisiä. Siirrä kalat pois pannulta odottamaan ja lisää pannulle valkosipuli, purjo, inkivääri, chilipaputahna, tomaattipyree, vesi, sokeri ja riisiviinietikka
Oikeastaan on hankalaa puhua kiinalaisesta makumaailmasta vetämättä mutkia varsin suoriksi, sillä kiinalainen ruokakulttuuri on niin laaja ja monimuotoinen, kehittynyt ja samalla traditionaalinen, että tuntuu suorastaan siltä, ettei pohjoisessa kotikeittiössä kovin helposti tee oikeutta yhdelle maailman suurimmista ruokakulttuureista
Nappasinkin eräänä lauantaiaamuisena kauppahallivierailullani kalatiskiltä mukaan komean kokoisen ahvenen, jonka valmistin sichuanilaiseen tyyliin wokkipannussa paistettuna sekä tulisessa punaisessa kastikkeessa haudutettuna
K. e. i. n. o. t. k. s. ä. v. a. l. u. Z. G. r. w. y. j. ,. p. d. h. m. V. J. A. ö. ). T. M. ". O. -. C. &. c. b. N. (. 2. 3. 5. 0. g. 1. /. L. P. S. Ä. E. à. Y. H. ) l. d l
Tämän tästä on ramenit keittymässä tai soija- ja misopohjaiset kastikkeet hautumassa. Kuitenkin soijakastikepohjaisissa kastikkeissa pieni lisäys hoi sin kastiketta syventää soijan makua ja tuo ihanaa tasapainoa
Sekoita joukkoon pavunidut ja kastike ja anna kiehua minuutin verran. 100 g pavunituja. Perhe toivoi kiinalaista ruokaa ja halusin kokeilla jotain uutta
Sekoita lihat riisiviinisuuruksen sekaan ja anna maustua. 3 tl riisiviiniä. 1 pieni vihreä tai punainen paprika. Sekoita keskenään 1 tl riisiviiniä, ripaus suolaa, mustapippuria ja 2tl maizenasuurusta. Sekoita 1 tl maizenasuurusta, soijakastike, osterikastike, 2 tl riisiviiniä, ripaus sokeria, suolaa, mustapippuria ja 4 rkl vettä keskenään. 3 tl riisiviiniä. 1 pieni vihreä tai punainen paprika
Reseptiä varten yhdistelin gobhi manchurianin (uppopaistettua kukkakaalia) sekä kiinalaisen kastikkeen reseptit, ja tulos oli ihan hyvä – vaikka valmistus vaatikin aika monta vaihetta
Tarkista maku ja lisää tarvittaessä pieni loraus vettä. 2 rkl riisiviiniä. Sekoita niiden joukkoon suolaa, mustapippuria, maizenasuurus ja 1 rkl riisiviiniä. Lisää soijakastike ja 1 rkl riisiviiniä ja paista hämmentäen vielä jonkin aikaa. 2 rkl riisiviiniä
Kiitos ihanaiseni. En mä siitä sisällöstä niinmenisi takuuseen, mutta parhaani yritän. Tästä hyvästä mun olis varmaan korkea aika tehdä Hanskalle niitä kasvis-susheja, joita oon luvannut väsäillä ikuisuus sitten
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.