1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. K. u. n. M. a. i. s. t. v. r. m. l. e. k. -. b. o. g. h. y. p. d. ,. ä. ö. N. j. T. c. O. L. R. E. H. S. I. V. q. P. &. w. 5. C. W. B. 4. 3. (. 7. 0. ). 2. A. 6. Y. 9. J. 8. k g. r k. d l. t l
Selailin yhtenä päivänä Zalandon kenkävalikoimaa ja silmiini osui NikenAir Max Thea – malli. 1 dl makeuttamatonta mantelijuomaa (kookosmaito sopii varmasti myös. 1 tl leivinjauhetta. 1 omena. Koko piirakassa 608 kcal ja proteiinia ruhtinaaliset 174 g. Tuossa kuvan annoksessa on 120 kcal, proteiinia 16g, hiilaria 9g ja rasvaa 2g. 1 dl makeuttamatonta mantelijuomaa (kookosmaito sopii varmasti myös. 1 tl leivinjauhetta. 1 omena
80g mantelijauhetta140gtomusokeria10g kaakaojauhetta20g erikoishienoa sokeria70g kananmunan valkuaista. 100ml kuohukermaa. 25g normaalisuolaista voita1rkl vastapuristettua appelssiinin mehua. 1tl appelssiinin raastettua kuorta (1 iso appelssiini). 1. Lisää vaahtoon noin 1/3 osa manteliseoksesta varovasti kiertäen nuolialla kulhon ympäri ja vaahdon alta ja sitten leikkaamalla vaahtoa. Kaada taikina pursotinpussiin, jossa on 1 cm kokoinen pyöreä terä (käytin 1,2cm terää) ja pursota pellille leivinpaperin päälle noin 2,5-3 cm kokoisia nokareita. Jotta ilmakuplat hajoavat, pudota pelti pari kertaa noin 10 cm korkeudelta pöydälle. 10. 11. Kuumenna uuni 140 asteeseen ja paista macaroneja uunin keskitasolla noin 15 minuuttia (paistoin omiani n. 137 asteessa 13 min). 12. Anna macaronien jäähtyä uunipellillä noin 10 minuuttia ja siirrä ne sitten ritilälle jäähtymään. 13. 14. 15. 16. 80g finely ground alomonds140g icing sugar10g unsweetened cocoa powder20g caster sugar 70g egg whites. 100ml whipping cream. 25g normally salted butter1 tablespoon fresh orange juice. 1 teaspoon finely grated orange zest (1 big orange). 1. Fould in getly with rubber spatula about 1/3 part of the alomond mixture into the foam. Pour batter into cake decorating bag with diameter of 1 cm sized circular piping nozzle (I used 1,2cm circular nozzle) and pipe about 2,5-3 cm size pats on to baking paper over the baking tray. In order to break down the air bubbles, drop the baking tray a couple of times from about 10 cm height to the table. 10. 11. Bake macarons in the middle level of the oven in 140 C (284 F) degrees for about 15 minutes (I baked mine approx. 137 C degrees for 13 min). 12. Let Macarons cool down over the baking tray about 10 minutes and then transfer them to cool on wire rack. 13. 14. 15. 16. 100ml kuohukermaa. 100ml whipping cream. 1 tablespoon fresh orange juice. 1 teaspoon finely grated orange zest (1 big orange)
This week the winter came back, it feels almost like someone would have placed an iceberg somewhere nearby, every time you go out there is ice in the air
Be sure to get all those air bubbles out. 1 iso tai 2 pienempää pohjaa. 1,5 dl vettä. 13 g hiivaa. 1 tl suolaa. 1 punasipuli. 150 g fetajuustoa. Siirrä tarte flambée kuumalle pellille ja paista uunissa noin 10 minuuttia, mutta katso ettei päällinen pala (paistoaika riippuu hieman uunin tehokkuudesta). 1 big of 2 smaller flatbreads. 1,5 dl water. 13 g yeast. 1 tsp salt. 1 red onion. 150 g feta cheese. Move the flatbread onto the hot baking tray and bake for about 10 minutes. Related 1 iso tai 2 pienempää pohjaa. 1,5 dl vettä. 13 g hiivaa. 1 tl suolaa. 1 punasipuli Pari kevätsipulin vartta. 150 g fetajuustoa. 1 big of 2 smaller flatbreads. 1,5 dl water. 13 g yeast. 1 tsp salt. 1 red onion. 150 g feta cheese
Knead the air out, then cut the dough into. 1. 1–1. 1/2 rkl suolaa. 1,5 l / 800 g ruisjauhoja. noin 12 tunniksi. Pyörittele palaset palleroiksi ja litistä 1–2 cm paksuiksi napeiksi. leipien nousta liinalla peitettynä 1–2 tuntia. Laske lämpö 150 asteeseen ja. anna leipien paistua vielä 15–20 minuuttia. 1st day. 8 dl (1 3/4 pt) water. 6 dl (11/4 pt) wholegrain rye flour. 1– 11/2 tbsp. about 1,5 l / 800 g (3 1/4 pt / 1 3/4 lbs). bit warmer) for about 12 hours. shape that’s about 1–2 cm (3/4 inch) thick. Let the rye buttons rise for about 1–2 hours. Lower the heat to 150 C / 300 F and continue baking. for another 15–20 minutes. 1–1. 1/2 rkl suolaa. 1,5 l / 800 g ruisjauhoja
Brownie layer makes a rich, dense pair for a silky Nutella-flavoured cheesecake. Spatula is good for the mixing, since whisking only gets air bubbles into the batter and you don't want that
Room-temperature eggs incorporate more air into the foam than cold ones. Yhdessä luottokirjoistani (Täydellinen ohje – Olivian parhaat reseptit) marenki kehotetaan paistamaan 125-asteessa, toiset asiantuntijat puolestaan sanovat, että jopa 100 astetta on liikaa. 125 astetta on liikaa varsinkin kaikista suurimmille marengeille. Minusta paras lopputulos syntyy, kun kuivattaa marenkia ensin 100 asteessa (koosta riippuen 11/2-2 tuntia) ja sen jälkeen 60 asteesessa (11/2-2 tuntia). Kaikista suurimman marengin (11/2-kertainen annos alla olevaan ohjeeseen) annoin vielä kuivua yön yli uunissa. noin 8-10 hengelle. 2 1/2 dl sokeria. 1 tl sitruunamehua. 1. Kuumenna uuni 100-asteiseksi (nopeamman version teet 120 asteessa, jolloin paistoaika on pari tuntia). Kuivata marenkia noin kaksi tuntia 100-asteessa, laske sen jälkeen uunin lämpötila 60-70-asteeseen ja kuivata marenkia vielä muutama tunti. 100 g mascarponea. 1. 1 mandariinin mehu. 1. 1. 100 astetta on liikaa. 125 astetta on liikaa varsinkin kaikista suurimmille marengeille. Minusta paras lopputulos syntyy, kun kuivattaa marenkia ensin 100 asteessa (koosta riippuen 11. 8-10 hengelle Marenki. 2 1/2 dl sokeria. 1 tl sitruunamehua. 100 g mascarponea. 1 mandariinin mehu
140g tomusokeria. 10g kaakaojauhetta. 1tl juoksevaa hunajaa. 13g huoneenlämpöistä normaalisuoaista voita. 1. Lisää vaahtoon noin 1/3 osa manteliseoksesta varovasti kiertäen nuolialla kulhon ympäri ja vaahdon alta ja sitten leikkaamalla vaahtoa. 10. Kaada taikina pursotinpussiin, jossa on 1 cm tai 1,2 cm kokoinen pyöreä tylla ja pursota pellille leivinpaperin päälle noin 2-3 cm kokoisia nokareita, halutusta koosta riippuen. Jotta ilmakuplat hajoavat, pudota pelti pari kertaa noin 10 cm korkeudelta pöydälle. 11. 12. Kuumenna uuni 140 asteeseen ja paista macaroneja uunin keskitasolla noin 15 minuuttia. 137 C asteessa n. 14 min). 13. Anna macaronien jäähtyä uunipellillä noin 10 minuuttia ja siirrä ne sitten ritilälle jäähtymään. 14. 15. 16. 17. 18. 140g icing sugar. 10g unsweetened cocoa powder. 1 teaspoon running honey. 13g room temperature butter. 1. Fold in gently with rubber spatula about 1/3 part of the almond mixture into the foam. 10. Pour batter into cake decorating bag with diameter of 1 cm or 1,2 cm sized circular piping nozzle and pipe about 2-3 cm size pats on to baking paper over the baking tray. In order to break down the air bubbles, drop the baking tray a couple of times from about 10 cm height to the table. 11. 12. Bake macarons in the middle level of the oven in 140 C (284 F) degrees for about 15 minutes. (I made 2,5 cm macarons and I baked them in about 137 C degree oven for about 14 min). 13. Let Macarons cool down over the baking tray about 10 minutes and then transfer them to cool on wire rack. 14. 15. 16. 17. 18. 140g tomusokeria. 10g kaakaojauhetta. 1tl juoksevaa hunajaa. 13g huoneenlämpöistä normaalisuoaista voita. 140g icing sugar. 10g unsweetened cocoa powder. 1 teaspoon running honey. 13g room temperature butter
A little air and fluffiness goes a long way. 175g (pieni paketti) Domino-keksejä. 1dl sokeria (Siro). 1 limen kuori raastettuna. 1dl lime curd- tahnaa. 100g valkosuklaata, sulatettuna. 1 limen mehu. 1 limen mehu. 1-2 limeviipaletta. 1dl sokeria (Siro). 1dl vettä. 1tl vaniljasokeria tai pari rouhaisua vaniljamyllystä. Kiehauta ja keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia, jotta seos paksunee siirapiksi. 175g Oreos. 1dl (superfine) caster sugar. zest of 1 lime, grated. 1dl lime curd. 100g white chocolate, melted. juice of 1 lime. juice of 1 lime. 1-2 slices of lime. 1dl (superfine) caster sugar. 1dl water. 1 teaspoon vanilla sugar or pinch of pure vanilla. Bring the mixture to a boil and cook for 15-20 minutes to reach a syrupy texture. 175g (pieni paketti) Domino-keksejä. 1dl sokeria (Siro). 1 limen kuori raastettuna. 1dl lime curd- tahnaa. 100g valkosuklaata, sulatettuna. 1 limen mehu. 1 limen mehu. 1-2 limeviipaletta. 1dl sokeria (Siro). 1dl vettä. 1tl vaniljasokeria tai pari rouhaisua vaniljamyllystä. 175g Oreos. 1dl (superfine) caster sugar. zest of 1 lime, grated. 1dl lime curd. 100g white chocolate, melted. juice of 1 lime. juice of 1 lime 1-2 slices of lime. 1dl (superfine) caster sugar. 1dl water. 1 teaspoon vanilla sugar or pinch of pure vanilla
1 ½ dl kvinoaa. 1 dl kuivattuja karpaloita. 1 dl suolapähkinöitä. 1 pieni punasipuli. 1 tl dijon sinappia. 1 rkl öljyä. Paista uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia kunnes kaalit saavat väriä. Walking In The Air 300 g ruusukaaleja. 1 ½ dl kvinoaa. 1 dl kuivattuja karpaloita. 1 dl suolapähkinöitä. 1 pieni punasipuli. 1 tl dijon sinappia. 1 rkl öljyä
Pintaa on värjätty hieman air brush koneella. Kakku on koottu 15cm vuokaan. 100g (vanilja)tuorejuustoa. 100g valkosuklaata. 1 limen kuoriraaste ja mehu. Tätä kuorrutetta varten en käyttänyt lainkaan valkosuklaata, vaan 160g sinisiä candy melts nappeja. Kakku on vuodelta 2011. Vähän samaan tyyliin on tehty tämä Muumit rannalla kakku (2012). Kakku on vuodelta 2011. Tässä sitten ranta-aiheinen täytekakku vuodelta 2012. 100g (vanilja)tuorejuustoa. 100g valkosuklaata. 1 limen kuoriraaste
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.