Ohukaiset. kaada jogurtti kahvisuodattimeen ja anna seistä noin tunti, jotta hera valuu pois. Ohukaiset. Raasta kurkku karkeasti ja sekoita suola raasteeseen
Meidän raparperiparasta on nyhdetty kaikki isommat varret ja se on nyt aika surkean näköinen. Työkaverikin jo alkukeväästä lahjoitti komean satsin ja niistä tehtiin hilloketta
Niin se vaan on, että mansikan ja raparperin yhdistelmää ei voita mikään. Tässä hillokkeessa niitä on sopivasti yhdistetty ja makua tehostettu vielä fariinisokerilla
Surautan taikinan blenderillä ja paistan ohukaiset runsaassa voissa ohukaispannulla. Teen harvoin suolaisia lettuja, mutta nyt vihanneslaatikoita oli tyhjennettävä ennen ensi tiistain sadonjakoa
Paista voissa ohukaispannulla joko pieniä ohukaisia tai teflon pannulla isoja. Parhaita ohukaisia tulee jos omistan muurikkapannun ja paistat sillä oikein ohuita ja rapeita ohukaisia
Laita täytetyt ohukaiset uunivuokaan ja ripottele pinnalle juustoraastetta. Kuutio kinkku (tai silppua, jos käytät valmiita viipaleita) ja silppua persilja
Lettutaikinan reseptissä nyrkkisääntönä on, että jauhojaja munia tulee noin puolet maidon määrästä. Esimerkiksi tumman siirapin käyttäminen sokerin sijaan antaa kivaa makua
Vaahdota kerma ja mausta se sokerilla. Mausta marjat liköörillä ja tarvittaessa sokerilla. Tarjoa mamman parempien ohukaisten lisänä kermarahkaa ja liköörissä marinoitujamarjoja
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.