Nokkosraviolia korvasienimuhennoksella / Stinging Nettle Ravioli and False Morel Sauce
Food and Then Some
Food and Then Some
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2 hengelle
  • 100 g durumvehnäjauhoja + ripaus suolaa
  • 1 muna loraus oliiviöljyä
  • ½-1 dl ryöpättyjä nokkosia (n. 1 l tuoreita)
  • ½ prk (125 g) ricotta-tuorejuustoa
  • ½ dl parmesaaniraastetta
  • mustapippuria
  • suolaa
  • 85 g (n. 2 dl) esikäsiteltyjä korvasieniä
  • loraus valkoviiniä
  • 2 dl kuohukermaa
  • 100 g durum flour + pinch of salt
  • Stinging Nettle Ricotta Filling
  • ½-1 dl parboiled stinging nettles (about 1 l fresh ones)
  • ½ packet (125 g) ricotta cheese
  • ½ dl grated parmesan
  • black pepper
  • salt

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.