Täytä muffinssivuoaista 2/3 ja paista muffinsseja noin 175 asteessa 15 minuuttia. Olin juhannuksen jälkeen töissä pari viikkoa pomona, kun lähes työkaverit olivat lomalla
Olen kuvitellut suolaiset muffinssit kuiviksi, koviksi ja sitkaiksi. Onneksi se oli vain kuvittelua ja totuus on jotain ihan muuta, sillä nämä ovat todella meheviä ja maukkaita
/. /. /. /. K. i. n. k. u. s. a. l. e. t. ,. f. j. o. p. r. ä. m. h. y. N. v. =. ). T. S. J. d. 1. 2. -. ö. 5. E. (. Y. I. M. g. L. 0. 3. P. z. V. t l. d l
Ingmanin perinteinen tai Danone)100 g leivontaan tarkoitettua valkosuklaataKuorrutus ja koristeluSokerilla ja vaniljasokerilla maustettua kermavaahtoa sekä limen kuorta ja valkoista glitteriaja/taivalkosuklaatataitomusokeriaVaahdota sokeri ja rasva
Tuli tehtyä kesän ensimmäiset mustikka muffinssit. Mustikat olivat vielä suurimmaksi osaksi puoliraakoja mutta kypsiä löysin juuri sen verran kuin tarvitsin
Tein mun luottoreseptillä browniet tällä kertaa muffinssivuokiin. Paistoaika melkein puolittui verrattuna isompaan browniehen, ei huonompi juttu ollenkaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.