1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. t. i. s. a. 0. k. e. ä. u. 2. 4. S. y. n. r. 5. -. v. o. l. ö. d. (. m. ). M. P. ,. j. h. p. N. 3. E. K. /. T. O. L. c. F. V. g. 7. W. A. ". *. C. B. J. w. b. 6. &. ♥. H. D. U. ) l. d l. O o. K i
1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. E. i. l. e. n. v. o. k. u. m. t. ä. d. s. y. r. a. T. h. ,. j. p. V. I. O. N. S. U. K. ö. J. (. ). B. g. R. M. 3. 7. 2. 5. 0. c. H. L. %. 4. -. P. d l
Kaupassa olin ja mietin että mitähän helppoja koristeita sitä keksisi pojan täytekakkuun, sillä tuon reilu 1-vuotiaan pojan kans ei paljo koristeita värkkäillä, päivät menee perässä juostessa, sen verran kerkiää ja kiipeilee joka paikkaan. Välissä on mustikkamansikkamousse, sisältäen mansikoita ja mustikoita soseena noin 4dl (kannattee makustella että on makua tarpeeksi, 2 prk vispikermaa, 1 prk ranskankermaa, 1 prk vaniljatuorejuustoa, tomusokeria, vaniljasokeria, 8 liivatelehteä, marjamehua. 1 pss hopeatoffeeta. 1 ½ dl kuohukermaa 2 prk vispikermaa. 1 prk ranskankermaa. 1 prk vaniljatuorejuustoa. 1 pss. 1 ½ dl kuohukermaa
1. 1. 1. 1. 1. 1. E. i. l. e. n. o. m. h. s. y. t. ä. r. ,. j. a. v. u. k. d. T. A. p. R. -. ö. S. K. g. W. b. N. L. H. M. P. 2. (. ). c. w. /. 8. 3. 5. J. V. d l. t l
Kakku riitti hyvin 12 hengelle. Täytteiden alle laitoin lemon curdia, jota meni 1 kokonainen purkki tähän kakkuun. tuli 400 g mansikoita, 4 dl mansikkakermaa, 1 dl vaniljakreemijauhetta,. 400 g mansikoita, 4 dl mansikkakermaa, 1 dl vaniljakreemijauhetta,
1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. V. i. m. e. v. k. o. l. a. s. y. n. t. ä. p. J. u. h. ,. P. j. 9. 5. -. T. M. r. ö. B. d. R. g. E. c. b. 8. K. 3. 6. (. /. +. ). S. 2. 0. 4. &. ". 7. L. ½. z. Y. c m. t l. d l
1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. A. i. e. m. a. s. p. o. t. u. k. n. l. ä. h. ". r. v. N. F. S. T. j. ,. K. y. -. ö. J. 4. (. ). 5. d. G. C. B. 0. P. c. L. V. 2. 6. 8. I. O. g. H. R. %. 3. M. 7. 9. t l. g ). d l
1. 1. 1. 1. 1. 1. V. e. n. l. a. s. v. u. t. i. ä. j. o. k. m. -. ). 7. N. d. ,. r. p. T. y. ö. I. h. F. C. f. é. K. H. g. å. (. 3. 0. O. S. A. R. M. È. E. Ä. 5. 2. 4. L. P. J. d l. t l
1. 1. 1. 1. K. o. s. k. a. t. u. n. e. i. j. y. h. l. ä. r. ö. (. m. ). ,. v. d. P. p. L. S. T. 2. 0. -. 4. V. c. J. %. g. R. G. 5. A. N. p r. d l. t l
1. 1. 1. 1. 1. 1. T. a. i. t. o. l. k. s. p. ä. h. j. u. K. e. m. n. r. P. J. ,. y. v. d. L. V. ö. O. ). I. 7. M. N. B. b. +. 6. 2. ½. S. 4. c. 5. 0. (. H. -. 3. E. d l. t l
Tehdessäni pari viikkoa sitten gluteenittomia muffineita muistelin kesällä tekemääni synttärikakkua. Työkiireiden vuoksi tarvikkeet osti yrittäjä ja kotona iski paniikki, kun kirjoitin listaan vain - 1 purkki vauvanhedelmäsosetta - soseessa kun ei saanut olla banaania senkin ollessa ystävättären kielletyllä listalla. SYNTTÄRIKAKKU2 dl gluteenitonta jauhoseosta2 1/2 dl perunajauhoja2 tl leivinjauhetta3 dl sokeria1/2 dl kasviöljyä (esim Flora Culinesse)1,5dlvichyä1,25 dl mangososetta (esim Piltti)1. Paista 175-asteessa ( kiertoilmauuni) noin 30 minuuttia. 2 1/2 dl perunajauhoja. 1/2 dl kasviöljyä. 1,5dl vichyä. 1,25 dl mangososetta
24 sentin levyinen 2-3 kerroksinen kakku, riittää 12-15 hengelle. Lämmitä uuni 175 asteeseen ja voitele 24 senttiä halkaisijaltaan oleva irtopohjavuoka. Parsaa ja pankofriteerattuja scampinpyrstöjä, appelsiini-chilivoikastiketta (13,20 €). Parsakeittoa ja savukatkaraputartar (11,40 €). En enää pysty menemään kovin syvällisiin analyyseihin näin yli 1,5 kuukautta myöhemmin, mutta sen muistan, että annos oli todella hyvänmakuinen. 010 279 2930. Ma-pe 16-23. La 13-23. Su 13-18 24 sentin levyinen 2-3 kerroksinen kakku, riittää 12-15 hengelle
1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. P. o. h. j. a. (. l. k. u. p. e. r. ä. i. n. R. s. m. b. g. t. ). T. 2. d. 0. 5. ,. v. S. V. ö. L. 7. °. C. 4. -. H. y. K. ½. F. 3. Y. A. M. I. d l. t l
1. 1. 1. 1. 1. T. ä. m. k. a. u. e. n. i. y. s. t. v. l. p. o. g. ,. j. d. K. r. h. J. =. D. ). ö. G. 2. 0. c. R. 5. M. (. A. S. %. E. N. O. -. V. 4. P. L. c m. h e. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.