Ohje on Me Naiset -lehdestä. Tämä lienee nyt näitä alkuvuoden kevyesti keskellä päivää -ohjeita. Ja jos tosiaan haluaa oikein kunnolla kaloreja laskeskella, niin noilla shirataki-nuudeleilla tästä saa todella kevyen
Halkaise paprika sekä chili, poista niistä siemenet ja suikaloi paprikan- sekä chilinpuolikkaat. Kaada kana- tai kasvisliemi kattilaan ja keitä aineita pari minuuttia
Ihastuin nuudeleiden ja freesien kasvisten värittämään pho-keittoon keväisellä reissulla Lontooseen, ja sen jälkeen missionani oli replikoida kyseinen ohje
Meillä lämmiteltiin aasialaisen mausteisissa tunnelmissa tällä kevyen ruokaisalla vietnamilaista pho-keittoa mukailevalla nuudelikeitolla, jonka joukkoon sujahti muun muassa porsaan jauhelihasta pyöriteltyjä pieniä lihapullia
Lämmin kulho nuudelikeittoa on enemmän kuin tervetullut näillä säillä. Tällä kertaa valmistin kulhollisen lämmittävää ja maukasta nuudelikeittoa tempehistä
) Shanghai-maustettuja kanankoipia Liemi. 2 kiekkoa nauhamaista munanuudelia (Blue Dragon) 4 portobello-sientä Mausteeksi ja koristeeksi. tuoreita thai-chilejä maun mukaan (0-10), siivutettuna pieniksi paloiksi 1 valkosipulin kynsi ohuenohuina siivuina (voit nopeasti kuullottaa/ruskistaa siivut öljyssä pannulla niin maku ei ole niin vahva) lime lohkottuna muutamaan osaan 1 iso salottisipuli ohuina siivuina 4 kevätsipulinvartta siivutettuna kourallinen viinisuolalehtiä kourallinen tuoretta korianteria kourallinen sitruuna- tai thaibasilikaa muutama rkl sambal oelekia Kiehauta 1l vettä ja lisää sekaan liemen kaikki mausteet ja fondi. Laita 1-2 kanankoipea keittolautaselle juuri ennen tarjoilua ja anna jokaisen maustaa annoksensa makunsa mukaan lisukkeilla
Ohje on Emäntänä Olga -kirjasta. Tämä oli HYVÄÄ. Ihanan mausteista keittoa. Käytin nyt ensimmäistä kertaa soijasuikaleita ruoanlaitossa ja olin tyytyväinen
Pikanuudeleiden E-koodi listaus on jokseenkin pelottava, että täytynee jatkossa pyrkiä maustamaan liemi ennemmin kokonaan itse ja suosia täysjyvänuudeleita
Kun päätin viimein kokeilla kalapullien tekemistä, en enää löytänyt reseptiä mistään, vaikka pengoin kaikki mahdolliset ruoka- ja mainoslehdet lehtikorista
Eikä innostus yhtään laantunut, kun seurasin vielä Netflixistä Samurai Gourmet -sarjaa. Käytin tässä Go-tan sarjan ramen nuudeleita jotka tekivät tehtävänsä mainiosti
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.