K. o. k. a. s. i. n. ,. ö. j. p. ä. d. y. r. u. t. v. e. O. l. h. m. E. 1. 5. b. g. A. J. M. B. q. -. R. f. N. c. w. S. Q. (. ). T. '. P. H. 3. 2. 0. +. L. 6. /. Y. k g. d l. t l
Noista ajoista oon kuitenkin tullut järkiini ja pizza maistuu ehkä vähän liiankin hyvin. Ja se osoittautui ehkä jopa paremmaksi kuin tavallisesti uunissa tehtynä
GrillipizzaGrillipizzaa halusin kokeilla siitä lähtien, kun törmäsin siihen ensimmäisen kerran Sara La Fountainin keittokirjassa Passion for food, mutta viimeistään Glorian ruoan & viinin kesänumero antoi lopullisen sykäyksen kokeilulle
En ole vielä kanaa nyhtänytkään ja olen melko innoissani siitä. Pulled sitä ja pulled tätä eli lihan nyhtäminen on ollut trendikästä Suomessakin jo pari vuotta
Keiton pohjana on edellisen blogipostauksen monikäyttöinen nyhtökana/Pulled Chicken. Kun liemipohjaja nyhtökana on valmiina, itse keiton valmistus sujuu hujauksessa
Minunkin blogista löytyy nyhtöpossun lisäksi nyhtökanaa ja nyhtölammasta. Nyhtölihat eli ylikypsät lihat ovat mureita, helppo tehdä ja niistä on moneksi
Heidän lähtöpäiväänsä olin suunnitellut pitaleiväntapaiset muurinpohjaleivät, jotka ovat nopeita jahelppoja tehdä eivätkä tarvitse nostatusaikaa juuri ollenkaan
Oi mikä kaunis syyskuun ensimmäinen perjantai-iltaja viipyilevä aurinko. Illan dinnerisuunnitelma vaihtui lennossa ja kokkauspaikka sisäkeittiöstä ulkokeittiöön
Se, mikä kuitenkin oli selkeästi uutta ja erilaista, oli pohjan voittamaton rapeus. Rapeus meni ehkä jopa hieman yli, sillä pizza oli syötävä kädestä suuhun, haarukka ja veitsi jäivät sijoilleen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.