Y. k. s. i. p. a. r. t. ä. u. h. e. l. n. o. v. ,. y. j. O. m. b. d. M. I. (. -. ). ö. S. N. c. L. 2. 5. 0. 9. f. 6. R. 3. 1. A. T. w. G. g. H. z. +. K. E. J. P. d l. m i
M. i. e. t. k. ö. m. ä. v. a. r. u. s. h. o. n. O. p. j. N. y. l. ,. d. K. b. g. -. G. c. q. P. H. 4. …. 1. 5. 0. f. 3. w. 2. L. S. /. (. ). V. T. J. k g. d l. t l
Kylläpä ajatukset taas rönsyilee, joten hypätään nyt asiasta villasukka, takaisin siihen ruokaan. Karamelli-nyhtöpossu on helppo valmistaa, niin HYVÄÄ ja suhteellisen edullistakin
Minunkin blogista löytyy nyhtöpossun lisäksi nyhtökanaa ja nyhtölammasta. Nyhtölihat eli ylikypsät lihat ovat mureita, helppo tehdä ja niistä on moneksi
Ei tarvi kuin hieman lisätä mausteita, liha uuniin ja lopulta nyhtöpuuhiin. Tällä kertaa uuninssa valmistui jouluinen nyhtöpossu, joka sai makua omenasoseesta, sinapista, oluesta ja joulun mausteista
Keitto on herkullista nyhtöpossun kaverina tai keitettyjen broilerin rintafilesiivujen kera. Sain sisareltani viisi lehtikaalin tainta ja istutin ne kohopenkkiin, suojakankaan keskelle leikattuihin reikiin
N. y. h. t. ö. p. o. s. u. 4. a. n. 1. ,. 2. k. g. r. l. e. i. M. ½. d. R. S. J. K. m. T. j. V. B. Q. (. I. ä. ). O. Y. H. v. f. 0. 5. -. 6. A. L. c. w. /. 4 2. k g. t l
J. e. ,. n. y. t. u. l. i. h. v. ä. ö. p. o. s. a. I. r. j. k. C. m. d. T. (. ). b. g. N. O. c. S. P. x. -. M. H. f. E. 2. 4. ½. 1. A. z. L. 5. 0. 6. K. R. a l
Ihastuin tässä keväällä nyhtöpossun eli pulled porkin makuun testattuani sitä ravintolassa. Viime postauksesta on aivan luvattoman kauan, joten nyt tarvitaankin tavallista herkullisempaa reseptiä herättelemään lukijakuntaa
Tämä kokeilemani nyhtöpossun ohje oli juuri oikeanlainen, tarpeeksi makea, hieman itämaiseen vivahtava ja oikeastaan täysin sama kuin À la gourmande- blogin, mutta lisäsin lihalientä ja vähensin hiukan raaka-aineiden määriä
Ihastuin tässä keväällä nyhtöpossun eli pulled porkin makuun testattuani sitä ravintolassa. Viime postauksesta on aivan luvattoman kauan, joten nyt tarvitaankin tavallista herkullisempaa reseptiä herättelemään lukijakuntaa
P. i. t. k. ä. s. a. o. l. j. v. r. e. h. d. p. u. -. m. H. n. b. q. c. O. ö. y. N. g. ,. V. T. w. '. E. K. ). S. C. 1. 6. B. 2. 0. 7. 5. 3. L. R. (. M. A. I. 4. k g. d l. t l
K. i. s. a. p. t. o. E. l. v. k. n. e. r. m. u. h. ,. y. ä. j. d. B. g. V. S. -. N. P. f. 1. 6. 8. 5. c. 2. 3. ö. ½. L. 0. (. ). H. O. R. W. F. s l. d l
Tänään kokeilin viimeisiä possunpaloja nuudelisalaattiin. Näin jälkikäteen ajateltuna, jos possun päälle olisi paistaessa lorauttanut teriyakikastiketta, niin homma olisi ollut perfect
Tämän herkun valmistaminen on todella helppoa ja lopputulos vie kielen mennessään. Maustumiseen ja paistamiseen menee paljon aikaa, aktiiviseen valmistukseen ei niinkään
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.