Nyhtöpossuburgeri
PiparkakkuAkan kyökki
PiparkakkuAkan kyökki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 kg Possun lapaa tai kasleria
  • 0,5 dl kuivaa grillausmausteseosta
  • 1,5-2 dl valmista bbq-kastiketta
  • 4 rkl suolaa
  • Muunnettu The New York Times-lehden reseptistä.
  • 2,4 dl kädenlämpöistä vettä
  • 3 rkl maitoa
  • 2 tl kuivahiivaa
  • 2,5 tl sokeria
  • 2 suurta munaa
  • n. 8 dl vehnäjauhoja
  • tai kuten ohjeessa
  • (n. 7 dl leipäjauhoa
  • ja 1 dl puolikarkeata vehnäjauhoa)
  • 1,5 tl suolaa
  • 2,5 rkl pehmeää voita

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.