Kyllä se päivä kannatti suolla olla, nyt oli kiva ottaa pakastimesta marjoja. Tähän piirakkaan kun otin pakastimesta hilloja / lakkoja, tuli kyllä niin elävästi mieleen viime kesä
Eilisestä asti mielessä oli kuitenkin pyörinyt suosittu Kotilieden julkaisema Maisemakahvilan raparperipiirakka, josta päätin muokata hieman erilaisen version
Ihan alkuperäisen ohjeen mukaan en näitä tehnyt vaan oikeastaan nappasin vaan kuorrutteen ohjeen täältä Tasty Kitchen, eli kuorrute on sama kuin alkuperäisessä ohjeessa
Olen jo siirtynyt tennareihin ja kuljen niillä määrätietoisesti lumihangessa. Aamulla herään järjestelemään laatikoita, menen töihin, töistä kotiin tullessani jatkan kunnes totean, etteivät jalat enää kanna
Sitten se iski, kehtaanko nyt tarjota vain pääruoan, varsinkin kun oli pyhät ja mieluisat vieraat. Uunituore patonki, joka on päältä rapsakka ja sisältä pehmeän kuohkea, vie sinut keskelle ranskalaista tunnelmaa
Koristele kilpikonnaan banaaneista jalat ja häntä, ja sitruunasta pää. Tammikuun pakkaset saavat kaipaamaan hieman lämpöä ja piristystä ja sitähän meille tuo tänään tämä ihastuttava kiiwikilppari
Kurpitsapiirakasta tulee silkkisen täyteläinen, kun täytteeseen laittaa kookosmaitoa. Tämä piirakka on myös täysin ilman valkoista sokeria, sillä makeus tulee taateleista ja lisämakeutta haluavat voivat lisätä hieman vaahterasiirappia
asiassa olen myöhimmillään käynyt jouluaattona noukkimassa sienet kinkun. näkynyt. pyrkinyt saamaan rouskuja joka vuosi edes joulupöydän salaattivärkeiksi
Elämä ei nyt kuitenkaan ole niin romanttista kuin sitä visioi. Joka tapauksessa, kevät ei tullut nyt niin aurinkoisena kuin olin odottanut, ainakaan vielä
Nyt kun tiedämme kaiken tempurasta, mitä on tarpeellista tietää, kokeilkaa ihmeessä. Kiinnostaisiko oppia muitakin japanilaista ruokia sushin ja ramenin lisäksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.