Näillä nikseillä valmistat lihan oikein
Penan loki
Penan loki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 kpl (n. 900 g) kassleria
  • 2 tl suolaa
  • ½ dl tummaa siirappia
  • ½ dl fariinisokeria
  • ½ dl riisiviinietikkaa
  • ½ dl soijakastiketta
  • 1 tl sambal oelek – chilitahnaa
  • 3 valkosipulin kynttä murskattuna
  • ½ tl savustettua paprikajauhetta
  • mustapippuria myllystä
  • 2 rkl ketsuppia
  • 2 rkl sinappia
  • 150 asteisessa uunissa neljä tuntia tai yön yli
  • 90 asteisessa uunissa
  • 1 tuore kurkku
  • ½ dl riisiviinietikkaa
  • 1 rkl suolaa
  • 2 rkl sokeria
  • hienonnettuna
  • nippu rucolaa
  • 2 kypsää päärynää kuorittuna
  • sormisuolaa
  • mustapippuria myllystä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.