Ohjeita täytekakun tekoon
Juhlattaren kakkublogi
Juhlattaren kakkublogi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2. No miten sitten tietää minkä kokoisen kakkupohjan kannattaa valmistaa, jotta se riittää kaikille
  • 1 kananmuna = 3 henkilöä
  • 2 kananmunaa = 6 henkilöä
  • 3 kananmunaa = 9 henkilöä
  • 4 kananmunaa = 12 henkilöä
  • 5 kananmunaa = 15 henkilöä
  • 6 kananmunaa = 18 henkilöä
  • 7 kananmunaa = 21 henkilöä
  • 8 kananmunaa = 24 henkilöä
  • 9 kananmunaa = 27 henkilöä
  • 10 kananmunaa=30 henkilöä
  • 1 kananmuna
  • 12 cm vuoka
  • 2 kananmunaa
  • 15 cm vuoka
  • 3 kananmunaa
  • 18 cm vuoka
  • 20 cm vuoka
  • 4 kananmunaa
  • 22 cm vuoka
  • 24 cm vuoka
  • 5 kananmunaa
  • 24 cm vuoka
  • 6 kananmunaa
  • 24 cm vuoka
  • 26 cm vuoka
  • 7 kananmunaa
  • 26 cm vuoka
  • 8 kananmunaa
  • 26 cm vuoka
  • 28 cm vuoka
  • 9 kananmunaa
  • 10 kananmunaa
  • 28 cm vuoka
  • 30 cm vuoka
  • 12 kananmunaa
  • 30 cm vuoka
  • 32 cm vuoka
  • 175 asteeseen Sulata hieman rasvaa
  • 3 kananmunaa
  • 1 dl sokeria
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • ½ dl perunajauhoa
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 4 munan kakkupohja: 4 kananmunaa
  • 1½ dl sokeria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.