Pimenevässä syysillassa sitä kaipaa lautaselleen tuhteja makuja. Tässä annoksessa niitä tarjoilevat pitkään haudutetut porsaan posket ja kasvis-ohra lisäke
nyt tarvitaan enää 1930-luvun hame. Haudutuspata on ollut ahkerassa käytössä tällä viikolla, kaikki ruoat ovat valmistuneet sillä ilman, että keittiössä on tarvinut viettää pitkää aikaa
Vietin kevään 2011 Saksassa opiskelijavaihdossa, ja sen kevään aikana kehittelin tällaisen tofupaistoksen, johon tulee myös ohraa ja kasviksia. 1,5dl ohraa. 1,5dl ohraa
Vihdoin pääsin kokeilemaan pitkään suunnitelmissa ollutta ruokaohjetta, jossa broilerin suikaleet ja ohrasuurimot kypsytetään simppelisti keskenään uunissa
Vietin kevään 2011 Saksassa opiskelijavaihdossa, ja sen kevään aikana kehittelin tällaisen tofupaistoksen, johon tulee myös ohraa ja kasviksia. 1,5dl ohraa. 1,5dl ohraa
ohraa, maltodekstriiniä, sakeuttamisaineita ym. Nyt uidaan aika kauas karppilammelta, vaikka pienin muutoksin tästäkin tietenkin saa hyvää vähähiilariseen keittiöön sopivaa pataa
Resepti ei ole tuolla nimellä kirjassa, jouduin ottamaan vapauksia toteutuksessa, koska a) meillä ei ollut ohraa eikä riisiä kaapissa b) en pidä munamaidosta
Riisiä vai ohraa, kermaa vai ei. Ennen tätä syksyä en ollut koskaan tehnyt kaalikääryleitä. Tänä syksynä olen tehnyt jo kolmenlaisia erilaisia, osan niistä jo tuplasti
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.