Syksyn ylppärit on takanapäin ja elämä voi taas alkaa (ja blogi aktivoitua hieman). No ei, kyllä mä oon yrittänyt elää täysillä vaikka aikamoista lukemisen- ja stressintäyteistä elämä on pari viime kuukautta ollutkin
Hellimisen suosikkikeinoni onkin kotitekoinen ruoka. Söin aikoinaan vieraillessani Kauhajoella Valkoinen Puu-kahvilassa amerikkalaisia pannukakkuja, jotka oli paistettu ensin toiselta puolen ja taikinaan oli lisätty vasta pannulla marjat täytteeksi
Kaada taikina voideltuun uunivuokaan tai -pannulle. Sekoita valmiin mansikkahillon joukkoon hieman sulaneita pakastemansikkalohkoja ja tarjoa pannarin kera
Koskaan emme voi tietää, millaisia päiviä tulee olemaan ja kuinka pitkiä ne on. Joskus meillä on vain muutama hassu tunti koulua, toisinaan puurramme yhdeksän tuntia koulua
Kuhunkin tilanteeseen sopivat lisukkeet ja mausteet ratkaisevat käyttötarkoituksen. Nykyisessä työmaaruokalassani (olen opetellut käymään oikealla lounaalla parinkymmenen eväsvuoden jälkeen) sain maistaa äärettömän hyvää porkkana-pannukakkua
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.