Tänä kesänä sain paljon raparperia ja olenkin käyttänyt sitä kaikeen mahdolliseen. Joku vinkkasi vielä raparperi curd tahnasta ja innostuin siitä kovasti
Pääsiäinen on edennyt verkkaisesti. Edelleen otetaan rauhallisesti eikä rehkitä sen suurempia. Päätinpä vihdoinkin kokeilla ihanan ystävän ohjetta herkullisiin siemennäkkäreihin
Ojjojjjoj. Maaninen sienestäjä minussa on taas päässyt valloilleen. Vietimme viikonlopun anoppilassa koiravahtina ja teimme samalla iskun lähimetsien suppilovahveroapajille
Hei vaan. Neljä päivää koulua takana ja olisin jo valmis palaamaan kesälomalle. Ehkä tilanne tästä vielä helpottuu kun pääsee takaisin arkirytmiin kiinni
"Lihaperunasoselaatikon alkuperä vaikuttaa olevan Isossa-Britanniassa ja Irlannissa, missä hyvin samantyylinen ruoka on jo 1700-luvun lopulta asti tunnettu nimellä Cottage pie
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.