Oliiveilla kuorrutettu porsaan sisäfile
Hellan ja viinilasin välissä
Hellan ja viinilasin välissä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 600 g porsaan sisäfilettä
  • 2-3 rkl
  • 2-3 rkl
  • 1-2 rkl voita
  • mustapippuria myllystä
  • 100 g mustia kivettömiä kalamata
  • 100 g pakastettuja
  • 1 silputtu salottisipuli
  • 2 murskattua valkosipulikynttä
  • 1 rkl creme fraiche
  • 1 rkl ruohosipulia
  • 2 rkl persiljaa
  • 1 rkl persiljaa
  • mustapippuria myllystä
  • 30 min

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.