*Toco on riisinlesejauhetta – halutessasi voit jätttää sen pois ohjeesta, mutta se tuo kakkuun lisää kermaisuutta (Tocoa voi käyttää myös esimerkiksi smoothien tai raakasuklaan sekaan tuomaan pehmeyttä ja kermaisuutta, sitä ei kuitenkaan kannata kuumentaa yli 60 asteessa)
Ulkona ja kesäkeittiössä kokkailu voittaa uudet hienot loistokeittiöt mielestäni 100 – 0. Monen kylmän päivän jälkeen aurinko pilkisteli taivaalla ja lämpötilatkin nousivat kahdenkympin paremmalle puolelle, joten oli aika avata taas kesäkeittiön ovet
Päällystä lopulla vaahdolla ja koristele. Olen kerran reilun kuukauden aikana koettanut ajaa autolla, mutta ei onnistunut, kipu oli kova, koska meillä ei ole automaattiautoa ja päätäkin pitäisi käännellä nopeaan tahtiin jollei aio aiheuttaa kolaria
"Tahdon olla Chateaubriand, tai en mitään. Varakreivi François-René de Chateaubriand (1768–1848) on nykyisin kuuluisa pihvistä, jonka hän tai hänen kokkinsa keksi valmistaa ja nimetä
On kovin mukavaa olla monessa mukana, mutta kun ahnehtii liikaa tulee ähky. Koska jouluna juhlitaan Jeesuksen lisäksi myös minun kemuja, niin sain syntymäpäivänäni lahjaksi tuollaiset kivat minikokoiset padat
Muffinssit varmasti maistuvat aina ja jokaisena vuoden aikana ja reseptivariaatioita ei kai voi olla koskaan liikaa, joten tässä päivitystä puolen vuoden jälkeen tuohon parhaan ohjeen metsästykseen
Mun ja mun pikku-ukkelin ainiainen herkku on ollut ravintoloissa tuo suklaafondant, ihanaa. Nyt tein kotona ja kyllähän se maistui koko perheelle vaniljajäätelön kanssa
En siis odottanut paljoa, mutta yllätyin kouluruoan laadusta niin paljon, että olihan heti jäljiteltävä tarjolla ollutta erittäin maukasta ja ravitsevaa linssimuhennosta ja tehtävä siitä toisinto kotikeittiössä
Sokeri on aikalailla peruselintarvike herkkubloggarille. Bloggaamisesta huolimatta yritän kuitenkin välttää sokeria mahdollisimman paljon ja jättää varsinaiset sokeriöverit viikonlopulle
Joskus keväisin on korvasienihimo saanut jopa hivenen huvittavia piirteitä, kun on ajeltu autolla vaikkapa Räyskälään (sopivan hiekkaiset maastot) ja saatu aarteita kourallinen
Tässä kaksi helppoa reseptiä, joiden kanssa ei tuhraannu turhaa aikaa – ei oo häpee olla nopee. Kunnolla pestyjä perunoita ei tarvitse edes kuoria ennen paistamista, ja paloittelussakaan ei tarvitse pipertää
Kun syön niitä, kuvittelen olevani New Yorkilaisessa rinkelibaarissa ja tahdon olla Carrie tyllihameessa ikuisesti (no en sentään, kunhan otan tässä vähän kirjallisia vapauksia
– Kotimaista kalaa suosimalla edistää kestävää kehitystä, ja luontokin voi paremmin. – Esimerkiksi perinteisesti jouluna tarjottavan kinkun ei välttämättä tarvitse painaa montaa kiloa
Kurkun kuorisuikaleet ovat niin kauniita, että toimivat koristeena. Jep - tovi on vierähtänyt, mutta nyt ryhdistäydyn jälleen, jos en muusta kuin siitä syystä, että itse muistaisin mitä olen tehnyt
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.