Oluinen hirvipaisti ja marinoidut punajuuret
Ahmija
Ahmija
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • n. 800 g hirven luuton paisti (poista kalvot)
  • 3 dl Vakka-Suomen Panimon Prykmestar Schwarz-olutta
  • 0,5 dl rypsiöljyä
  • 0,5 dl soijakastiketta
  • 15 katajanmarjaa rouhittuna
  • 1 rkl tuoreita rosmariinin lehtiä murskattuna/hienonnettuna
  • 1 rkl tummaa muscovado-sokeria
  • n. 1 tl rouhittua mustapippuria
  • n. 2 tl suolaa marinadiin (+ ruskistamisen jälkeen voi hieroa lihan pintaan oman maun mukaan enemmän)
  • n. 1kg punajuuria
  • 1 dl kylmäpuristettua neitsytoliiviöljyä
  • 0,5 dl tummaa balsamiviinietikkaa
  • 1 tl hunajaa
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl kuivattua timjamia
  • muutama kierros mustapippuria myllystä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.