-
1 kg
viljaporsaan lapaa (pieni luunpalanen mukana)
-
800 g
viljaporsaan etuselkää (myös pieni luunpala mukana)
-
(lihat painoivat luuttomina n. 1,5kg)
-
300 g
sian ihraa
-
250 g
salottisipuleita (punnittu kuorineen)
-
7 valkosipulin
kynttä
-
3 dl
Laitilan Kievari Humalainen -olutta (pale alen vahva humalointi "raikastaa" rasvaista sianlihaa)
-
3 rkl
dijon-sinappia
-
2 rkl
savupaprikajauhetta
-
2 rkl
merisuolaa myllystä
-
2 rkl
ruokosokeria
-
2 tl
rouhittua mustapippuria
-
1/2 tl
rouhittua maustepippuria
-
1/2 tl
jauhettua neilikkaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.