Riistaruokien kulta-aika on käsillä ja hirvenlihaa on viime aikoina ollut tarjolla laaja valikoima. Kun paistin malttaa antaa vielä vetäytyä foliossa puolen tunnin ajan ennen sen leikkaamista, ei lihasta valu pisaraakaan nestettä
Kokkaamisen tulee olla helppoa, hienoja aromeita jamakuja toki unohtamatta. Espanjalaisen huippukokki Ferran Adriánin kehittämä olut mehevöittää kananfileet uunissa
Päätimme sitten tehdä vaihteeksi jauhelihapihvejähirvenjauhelihasta. Sekaan lisäsin hirvenjauhelihan, silputun sipulin ja pekonin sekä yrtit ja mausteet
Pilko kuoritut juurekset lohkoiksi ja kiehauta nopeasti. Valuta ja kuivaa hyvin. Pane kasviskuutiot pannulle ja kuullota ne voissa kuoritun ja viipaloidun sipulin kanssa
n kanssa Pirkasta tai Yhteishyvästä Filee Wellingtonin ohje, ja molemmat kiinnostuivat siitä. Minä halusin kokeilla kokkailla sitä ja ♥ odotti innolla, että pääsee maistamaan
Hirvenjauhelihapihvit saavat makua punajuuresta. Sen vahvuuksia ovat upea väri ja maukas aromi. Nosta jauhelihahirvenjauheliha huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen valmistusta
Sekoita kulhossa, lisää ruokalusikallinen oliiviöljyä ja ripaus suolaa. (Jos omistat purkinavaajan joka jättää tasaisen reunan, on säilyketölkistä helppo tehdä muotti kansi japohja poistamalla)
Kaniinia ja paprikaa antiikkisella ohjeella. Superhelppo ja nopea lämmin karitsasalaatti. Vasikan saltimbocca kääryleenä ja huolettomasti leikkeleinä pannulla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.