Viime aikoina on kehitelty leipomuksia jämäaineksista. Olen tainnut tulla vanhaksi, sillä jotkut kaljat ovat alkaneet maistua hyvältä, koskaankaan en ole mistään makeista litkuista pitänyt, mutta tämä saunakaljainto on ihan uutta
olutleipä. olutleipä. liian tasapaksu sisus. Kerran tein leipää jossa käytin olutta ja kassillisesta bisseä valitsin jostain syystä juuri sen perinteisen talousoluen, huono valinta
Mutta kannattaa kokeilla, voit yllättyä jos olutleipä kuulostaa oudolta. Olutleipä. Tämän leivän aktiiviseen tekovaiheeseen ei mene kuin maks varttitunti, ei ehkä sitäkään
Olutleipä spelttijauhoihin. olutleipää. Sivele olutleipäviipaleet valkosipulivoilla ja paahda uunissa grillivastuksen alla 250 asteessa kymmenisen minuuttia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.