Pitkään on tehnyt mieli kunnon ramenia ja nyt viihdoin kun hommasin kulhot niin oli pakko valmistaa. Olen jäänyt koukkuun lime rameneihin ja keittoihin, sillä ovat tulisia, kirpeitä ja happamia mutta samalla oikein raikkaita ja kevyitä
Sharing is caringJaa Twitterissä (Opens in new window)Jaa Facebookissa (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Tykkää tästä
Pitkään on tehnyt mieli kunnon ramenia ja nyt viihdoin kun hommasin kulhot niin oli pakko valmistaa. Olen jäänyt koukkuun lime rameneihin ja keittoihin, sillä ovat tulisia, kirpeitä ja happamia mutta samalla oikein raikkaita ja kevyitä
Taas kerran oli pakko kokata ramenia. P Nyt pohjana toimii todella tumma ja tulinen soijaliemi. Lisukkeeksi tofua, soijapapuja, shiitake-sieniä, kananmunaa ja parsakaalia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.