Olut-sipulimakkarat
Ahmija
Ahmija
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 kg viljaporsaan lapaa (pieni luunpalanen mukana)
  • 800 g viljaporsaan etuselkää (myös pieni luunpala mukana)
  • (lihat painoivat luuttomina n. 1,5kg)
  • 300 g sian ihraa
  • 250 g salottisipuleita (punnittu kuorineen)
  • 7 valkosipulin kynttä
  • 3 dl Laitilan Kievari Humalainen -olutta (pale alen vahva humalointi "raikastaa" rasvaista sianlihaa)
  • 3 rkl dijon-sinappia
  • 2 rkl savupaprikajauhetta
  • 2 rkl merisuolaa myllystä
  • 2 rkl ruokosokeria
  • 2 tl rouhittua mustapippuria
  • 1/2 tl rouhittua maustepippuria
  • 1/2 tl jauhettua neilikkaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.