J. o. s. n. k. a. v. e. r. i. t. ,. u. m. y. ö. l. j. h. N. M. E. ä. d. z. T. 1. p. (. 7. 0. g. ). /. . 2. R. L. K. S. f. c. ε. υ. χ. α. ρ. ι. σ. τ. ώ. d l
Vatkaa kerma vaahdoksi omassa astiassaan ja valkuaiset vaahdoksi omassa astiassaan. Tykästyin niin paljon keväällä tekemääni marmoroituun juustokakkuun, että päätin koristella tämänkin samalla tavalla
V. a. i. k. e. s. ä. t. y. ö. n. o. m. l. v. j. p. ,. h. u. M. r. N. (. ). T. b. g. d. I. f. w. x. O. '. c. W. U. H. K. C. P. -. L. Y. S. å. A. 4. 0. 2. 1. 5. 3. 7. %. J. R. E. 9. D. d l
Voisin meilkeinpä liioittelematta sanoa, että tämä on paras koskaan tekemäni raakakakku. Heippa. Eikä siinä vielä kaikki, sillä reseptin voi toteuttaa ilman sen kummempia ainesosia
Piti tekemäni mustikkapiirakka tuolla vanhalla ohjeella, mutta gluteenittomana, ei vaan ollut neljää munaa, tässä siis hieman pienempään piirakkaan, kolmen munan versioon
Tämä piirakka ylsi omassa suolaisten piiraiden kategoriassani hyvin korkealle. Tätä tulen tekemään kyllä vielä monta kertaa illanistujaisiin tai muuten vaan iltapalaksi
) Kannattaa ehdottomasti kurkata tuon linkin taakse ennen kuin näitä alkaa tekemään, sieltä löytyy todella hyvät kuvalliset ohjeet näiden tekemiseen sekä muita hyviä vinkkejä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.