Omena-rahkatorttu resepti
Ruokaa rakkaudella
Ruokaa rakkaudella
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Ainekset
  • 100 g rasiamargariinia
  • 3/4 dl sokeria
  • 1 muna 1 tl leivinjauhetta
  • 1½ dl vehnäjauhoja
  • 1 dl Ruis- tai grahamjauhoja
  •  
  • Täyte
  • 3 omenaa ½ dl sokeria
  • 1 muna 1½ dl MAITORAHKAA
  • 1 dl maitoa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • Ohjeet
  • Vaahdota rasva ja sokeri, lisää muna ja jauhot, joihin on sekoitettu
  • leivinjauhe. Levitä taikina piirasvuoan pohjalle ja reunoille ja lisää
  • viipaloidut omenat päälle. Sekoita rahka, maito, sokeri, muna ja
  • vaniljasokeri ja kaada omenaviipaleidin päälle. Paista torttua 200
  • asteessa noin puoli tuntia, anna hiukan jäähtyä ennen tarjoilua.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.