Pitkästä aikaa suolaista piirakkaa. Mukavia vieraita tulossa, joten tein heille tarjottavaa. Pohja on tutulla ohjeella, johon vaihdan aina jauhoja, leseitä, hiutaleita yms
Siitä onkin pitkä aika kun edellisen kerran olen tänne kirjoitellut suolaisen piirakan ohjetta. Nytkään ei ollut ajatuksissa tehdä sellaista, pikainen piirakka kun piti vain tehdä
Viime viikonloppuna tuli pitkästä aikaa käytyä kotona Varsinais-Suomessa. Omenasadon ollessa parhaimmillaan, äiti oli leiponut suussasulavan herkullista omenaista juustokakkua, johon ei kuitenkaan tule yhtään juustoa
N. o. n. y. t. p. ä. i. s. u. e. k. v. a. j. l. m. T. r. L. ö. g. J. h. ,. ). V. d. M. K. b. ". S. D. P. c. -. O. 3. 2. ½. 1. 5. 0. 4. (. 7. 6. d l. t l
Meillä kesällä juhlitaan poikien syntymäpäiviä, jotta ystävätkin saadaan taas kokoon. Joka juhlissa on myös suolaisempaa tarjottavaa, ja niistä ehdoton suosikki on poropiirakka
T. e. i. m. j. o. u. l. n. a. k. C. P. -. h. s. t. y. ö. r. p. R. ,. 2. 4. g. ä. 1. 0. 3. v. x. O. A. I. K. N. L. d. S. 6. 5. H. /. J. c. (. ). k g. d l
Ohje. 1. sekoita huoneen lämpöinen voi, sokeri ,suola ja jauho keskenään muruiseksi seokseksi. 2. Lämmitä maito noin 42 asteeeseen ja sekoita hiiva maitoon ja anna sen kohota
Halusin kokeilla valmistaa omena-britakakkua, sillä ajatus kirpeästä omenasoseesta mehevän pohjan ja makean marengin kanssa oli niin houkuttava, etten voinut jättää kokeilua toiseen kertaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.