Kotitaloustunneilta minulle on jäänyt erityisesti yksi mehevä omenakakku mieleen – tosin siinä ohjeessa on käytetty runsaasti voita ja sokeria, mutta halusin kehittää samantapaisen kakun ilman voita tai sokeria
Tämä omenakakku on sitten kolmas ja viimeinen, koska kisa-aikakin päättyy huomenna. Suomalaisista raaka-aineista on vain niin moneksi ja tässä kakussa omena yhdistyy hentoiseen lakritsan makuun
- lehdestä. Lopputulos oli oikein maukas, tosin myös tosi makea. Kakku kannattaa myös tarjota pian uunista ottamisen jälkeen, se on nimittäin aika murenevaa jäähdyttyään
-. -. T. ä. n. p. i. t. l. e. o. a. d. m. y. ö. h. s. v. k. u. U. (. M. r. O. ,. j. ). P. 2. 0. g. D. 1. 3. /. 4. 5. 6. J. G. S. f. K. A. L. H. c. V. 7. R. k a
Monet kotimaiset raaka-aineet ovat parhaimmillaan, maku on kohdillaan ja usein vielä hintakin. Meillä niistä tehtiin ihanaa omenakakkua, hyvin helppoa sellaista
-. -. M. a. h. t. i. p. o. n. s. e. k. ä. y. m. u. d. l. P. ,. r. j. T. O. f. v. H. ). V. L. S. K. A. ö. J. 2. 3. /. 4. 1. 6. 0. g. 5. ". N. b. ) l. d l. t l
Kakutaikina riitti hyvin tuohon Nordic Waren Heritage-vuokaan, joka on kooltaan megasuuri. . Neitikäisen synttärijuhliin leipasin kahvikakun, ohjeen otin kirjasta
-. -. -. -. N. ä. m. o. v. a. t. k. y. l. s. e. i. h. r. u. d. ,. p. O. n. j. E. J. T. K. S. 3. 1. 5. 0. g. (. ). 4. 2. V. L. P. ö. 7. z. /. H. M. A. d l
-. -. V. i. m. e. v. k. o. l. a. n. h. u. t. b. p. ä. j. y. ö. r. s. H. ,. E. d. ". K. P. L. I. S. M. N. (. 2. 8. c. ). 1. 0. g. 3. T. 4. 7. J. 6. c m. d l. t l. r k. m i
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.