Sekoita joukkoon loput aineet banaanilastuja lukuun ottamatta. Viimeisen kuukauden kantava teema täällä kulisseissa on ollut erilaiset itse tehdyt suklaat
Omenasiiderissä pitkään haudutettua peuranlihaa, sipulia ja nauriita, mehevä ruoka joka perinteisesti sopii paremmin syksyyn, vaikka kyllä se näin kylmänä ja sateisena kevätpäivänäkin lämmittää
Possunposkia on tehnyt mieli valmistaa jo pidemmän aikaa. Hasselbackan perunat ovat monelle tuttu, mutta myös bataatin voi siivuttaa samaan tapaan ja maustaa amerikkalaisittain makeansuolaisella pekaaniseoksella
Kaada vielä hiukan possunposkien keitinlientä perään ja anna seoksen imeä se itseensä. Paras tapa varmistaa tasakypsyys on keittää jokainen kasvis erikseen
Siinä vaiheessa oli selvää ainoastaan se, että näitä haudutellaan uunissa pitkään joten laitoin kintut pakastimeen odottamaan kiireettömiä viikonloppukokkailuja
Kaada kastike lämpimien possunposkien päälle ja tarjoa vaikka selleripyreen tai perunamuusin kanssa. Viime viikonlopulle osui hiukan enemmän hommaa, joten aikaa kauhan heilutteluun ei jäänyt paljon
Päätin kokeilla uudelleen, ja tällä kertaa käytin hiukan erilaista ohjetta, jonka löysin täältä. Tämä ohje vaikutti hyvältä, joten päätin tehdä vielä yhden taikinan
Possunposkien lisäkkeenä tarjoilin niin ikään kanelilla maustettuja bataattiranskalaisia ja vihreitä papuja seessaminsiemenillä ja valkosipulilla maustettuna
K. o. t. i. m. a. s. k. n. e. l. v. u. j. ä. h. p. d. r. S. ,. y. g. Ä. ö. -. J. O. b. Y. T. H. M. V. C. 1. 0. P. L. N. f. 2. 5. A. (. ). ½. +. 6. /. 3. –. k g
K. r. e. i. k. a. l. s. t. h. p. u. ". f. d. ä. ö. y. n. (. T. z. ,. -. j. o. ). v. m. P. M. g. E. 4. 0. 1. 2. b. 5. C. 3. ½. L. A. J. S. U. R. N. r k. m i. p r
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.