Omenoita soseena ja hillona
Päivin pöperöitä
Päivin pöperöitä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 3,5 kg omenoita
  • 2,5 dl vettä
  • sitruunanmehua
  • 1 kg hillosokeria
  • vaniljatanko
  • 100 asteiseen uuniin vikka siksi aikaa, kun sose on valmista purkitettavaksi, tai ainakin puoleksi tunniksi. korkit laita kuumaan veteen likoamaan
  • 3 kg
  • 10 minuuttia välillä sekoittaen
  • 1 kg omenoita
  • 2 dl vettä
  • ripaus inkivääriä
  • 1 pkt
  • 100 asteiseen uuniin hillon tekemisen ajaksi ja kannet kuumaan veteen
  • 5 min
  • 5 minuuttia
  • 15 minuuttia

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.