Nyt kuitenkin, kun olen sairastanut jo useamman viikon, ja haju- sekä makuaistit ovat tipotiessään, teki mieli jotain voimakkaamman makuista, josta saattaisin edes jotain maistaa
Mokkapalaton aina varma valinta ja näitä on aika hankalaa pilata. Näitä perinteisempiäleivontareseptejä toivotaan aika usein, joten pitkästä aikaa yksi sellainen
LeivoimmeNeidin kanssa niin loistavia -ton mokkapaloja. Tee juuri niinkuin neuvon, valjastamme kemian avuksemme kohottamaan gluteenittomia ja munattomia leivonnaisia
Mitoista tuli heti mieleen leivonta ja päivitinkin yhden ikisuosikkini uusiksi. Vuoka on valmistettu hiiliteräksestä ja kaksinkertainen non-stick pinnoite estää leivonnaisen tarttumisen pintaan
No mutta syy tähän on se, että leipomista pohtiessani eräs tietty ihana ei-suomalainen esitti kainon toiveen brownieista, jolloin keksin syöttää hänelle ehkä suomalaisimpia leivonnaisia ikinä
Mokkavaahdon voi laittaa pursotuspussissa jääkaappiin odottamaan täyttämistä. Jos haluat esivalmistella leivokset ennen juhlia, voit leipoa kansi- ja pohjaosat valmiiksi tarjoilupäivän aamuna
Huomaamatta tulee juotua paljon hyviä rasvoja sekä kuituja ja terveellisiä ruoka-aineita. Niiden helppous ja monipuolisuus tuo ruokavalioon ihan uusia makuja ja ruoka-aineden yhdistelmiä
Perinteisetmokkapalaton hyvin helppo valmistaa ja tämä resepti on samanlainen pohjan osalta. Kahvipöydän herkku, joka jää ainakin omien suosikkiohjeidenjoukkoon
No nyt on ja tuli aikas hyviä, testaa ihmeessä. Suklaiset marianne-leivokset. Mustaherukka-rahkakakku. Ajattelin leipoa kaksosilleni jotakin herkkua ja mokkapalat tulivat ensimmäisenä mieleeni
kiehuva vesi-öljyseos kuivien aineidenjoukkoon ja sekoita tasaiseksi massaksi. Joukkoon voi sekoittaa seesamin- ja pellavansiementen lisäksi vaikkapa auringonkukansiemeniä tai kurpitsansiemeniä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.