Minulla on monesti ollut se ongelma, että tortilloiden taikina on liian kuivaa ja murenevaa. Nämä pinaattitortillat on kyllä ehkä yksi upeimman värisistä ruuista, joita olen tehnyt
Nuo jauhot pystynee kuitenkin korvaamaan vaikkapa manteli-tai kookosjauhoilla tai jollain gluteenittomalla jauholla jos absoluuttinen viljattomuus ei ole ongelma
Ensmäisen kakun kohdalla suurin ongelma oli sen paistaminen, joka ei. Pääsiäinen viuhahti vauhdilla ohi ja huomasin, että samaan aikaan myös Suklaapossun blogissa hujahti 2 000 000 käynnin raja rikki
Viljattoman leivonnan ongelma on yleensä se, että kaikki jää vähän likilaskuiseksi. Olen nyt tehnyt tämän kakun 3 kertaa ja onnistunut joka kerta täydellisesti
Alkupään pizzoissa oli useita tomaatti-mozzarella pizzoja ja niiden ongelma oli kuumana valuva juusto, jolloin ulkonäkö ei kyllä ollut paras mahdollinen
Gluteenittomien leivonnaisten tekeminen kun on välillä aika haastavaa ja lopputulos voi olla mitä hyvänsä kivikovan koppuran tai murenevan hiekan väliltä ja suurin ongelma on se, miten saa taikinan pysymään kasassa
Laskiaispullissa on lähtökohtana sellainen perustavaa laatua oleva ongelma, että pulla on parhaimmillaan lämpimänä tai vähintäänkin huoneenlämpöisenä, ei jääkaappikylmänä
Ongelma on lähinnä siinä, että ykskään niistä ei ole vielä kypsä. Monelle kasvisruokailijalle on varmasti tuttu Elina Innasen kirjoittama Chocochili -blogi
Jos gluteeni ei ole sinulle ongelma, laita sama määrä vehnäjauhoja. Kakun nimi on ehkä hiukan harhaanjohtava, sillä tämähän ei ole pelkästään moussekakku
Ehkä hyvää makua, mutta sekään ei ole missään muotoa ongelma tämän herkkupiirakan kanssa. Kurpitsapiirakasta tulee silkkisen täyteläinen, kun täytteeseen laittaa kookosmaitoa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.