Meillä on sääntönä, että päivänsankari saa päättää ruuan. Syntymäpäivän hirvipata. Taas on tullut se hetki vuodesta, kun piti päivittää bloggerin profiilia
) letut molemmin puolin. Nämä letut kannattaa paistaa aika pieninä, jotta ne pysyvät kasassa. Älä paista liian kuumalla pannulla, oikea hetki kääntää letut ovat kun niiden pintaan alkaa muodostua pieniä ”reikiä”, käytä litteää lastaa lettujen kääntämiseen
*Resepti on gluteeniton, maidoton ja vegaaninen. Jep. Ihan oikein näit, siinä se on. Mämmi. Joka on muuten suomenkielen kömpelöin sana, ja ehkä myös ruoka, ainakin jos multa kysytään
Äitini tapasi sokeroida letut heti paistamisen jälkeen. Toiset tykkäävät syödä letut vaaleampina. Reseptin otsikkoa kirjoittaessani jäin miettimään lettujen erilaisia kutsumanimiä
Tällä ohjeella tuli upeat rapsakat letut - eikä yhtään maitoa. niinhän siinä kävi, että vatta huuta lettua ja sitte kun alat tekemään ni hupsista keikkaa, ei olekaan tilkan tilkkaa maitoa
Paistoinkin siitä lettuja ja täytyy sanoa, että oli parhaat letut aikoihin mitä olen maistanut. * Tarjoa letut hillon ja kermavaahdon tai jäätelön kanssa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.