Pitkästä aikaa tein tiikerikakkua, joka on yksi vanhoista klassisista kuivakakuista. klassikko. Inspiraation tähän sain vähän epäonnistuneen kuivakakkukokeilun jälkeen
Oon sitä mieltä että sukista tulee omaan makuun liian löyhät jos jalkaterän tekee yhtä suurella silmukkamäärällä varren kanssa, ne kun kuitenki löystyy ajan saatossa ja käytössä
Täydellistä tämä raikas jäädytetty klassikko jälkiruoka onkin, sillä sen valmistaminen onnistuu omassa kotipakastimessa ilman erikoisvälineitä tai kallista jäätelökonetta
Ihana herkullinen klassikkoleivonnainen, joka on kaiken lisäksi vielä helppo tehdäkkin. Olen joskus ennenkin ihmetellyt, miksi vanhat ihanat klassikot tuppaavat painumaan unholaan uusien leivontatrendien myötä
T. u. l. i. h. a. t. o. v. n. s. e. k. m. (. y. ). d. j. ä. 7. 0. -. 8. r. p. ö. ,. L. S. b. f. P. K. J. C. R. ". c. N. g. x. `. B. q. H. G. M. A. 2. 5. 1. 4. E. V. O. U. d l. t l
haaveillut kunnon pihvistä, mediumina, punaviinikastikkeella. Aivotyötä on. alkusyksystä on tullut syötyä monissa eri ravintoloissa, joissa olen tutkinut
Eli onnistuin. Sitten parsat ja uppomunat kiehumaan ja ruoka on valmista. Mittaa kattilaan vettä, valkoviinietikkaa, laakerinlehti, pippuria ja halutessasi hienonnettu salottisipuli
E. n. o. l. e. t. d. a. p. i. k. ä. h. y. r. u. m. s. J. j. ". f. -. L. ,. ö. ). T. v. H. K. S. g. M. 6. 0. 1. 9. 3. b. I. N. P. U. A. /. 2. 4. 5. R. O. 7. (. F. &. W. w. d l
Purjo-perunasosekeitto on yksi meidän ruokalistan vakiovieraista. Se on helppo ja nopea, valmistuu todella yksinkertaisista raaka-aineista ja onnistuu aina
Tulin siihen tulokseen, että kakun kuorrutteen ideana on tehdä pinta kauniin valkoiseksi – maku nimittäin oli niin hentoinen, että kuorrutetta ei oikeastaan erottanut muusta täytteestä
Idea pönkitti vielä muutama sananvaihto Sivumaku blogin kanssa jonka kävimme Twitterissä (sielläkin voit höpinöitäni seurailla) liittyen klassikkoruokiin ja siihen kuinka tuntemattomia ne loppupeleissä on suurelle väestölle
grillattu broileri oli tuohon aikaan luksustuote eikä olisi voinut kuvitellakaan, että siitä olisi tehty vielä kalliimpaa ruokaa kermavaahdon, chiliketsupin, pekonin ja maapähkinöiden kanssa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.