Operaatio Intia: Goalta Gujaratiin
Gastrodontti makujen viidakossa
Gastrodontti makujen viidakossa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 9000 vuotta sitten
  • 700- luvulla arabit perustivat islamin ja alkoivat tehdä miekkalähetystä Induksen laakson liepeille
  • 1200- luvulla muslimit valtasivat Delhin ja perustivat pohjoiseen Intiaan Delhin kalifaatin joka kaatui
  • 1500- luvulla mongolivalloittaja Baburin vallatessa Delhin
  • 50000 ja intialaistaustaisia sotilaita oli n
  • 3 rkl merisuolaa
  • 8 dl vettä
  • 3 isoa kananrintaa
  • 1 tl chilijauhetta
  • 1 tl korianterijauhetta
  • 2 rkl voita
  •  
  • Kastikkeeseen
  • 2 dl paahdettua sipulia**
  • 3 tl jeeraa
  • 2 tl korianterijauhetta
  • 2 tl Kashmirin chilijauhetta.
  • ½ tl kuivattua sarviapilan lehteä
  • 1 tl suolaa
  • 2.5 tl sokeria
  • 5 rkl vettä
  • 2.5 dl vettä
  • 2.5 cm inkivääriä
  • 5 kynttä valkosipulia
  • 3 rkl voita
  • 2 rkl vaalea gluteenitonta jauhoa
  • 1 tölkki tomaattimurskaa
  • 2 dl kuohukermaa
  • 5 neilikkaa
  • 2 laakerinlehteä
  • 3 rkl öljyä
  • 2 tl valkosipulipyrettä tai 3 murskattua
  • 1 tl inkiväärijauhetta
  • ½ tl suolaa
  • 1 tl chilijauhetta
  • 1 rkl jeeraa
  • ½ tl kurkumaa
  • 1 tl korianterijauhetta
  • ½ tl amchooria eli mangojauhetta
  • 1 tl sarviapilan lehtiä
  • 5 kynttä valkosipulia
  • 3 rkl voita tai gheetä
  • 2.5 cm tuoretta inkivääriä
  • 2 tuoretta vihreää chiliä
  • ½ tlk säilöttyjä kirsikkatomaatteja
  • 3 rkl tuoretta korianteria hienonnettuna
  • suolaa ja pippuria maun mukaan
  • Pilahveista kirjoitin enemmän vuosi sitten postauksessa joka löytyy täältä. Tässä kuitenkin pirteän kirpeä pilahvi, joka sopii erityisen hyvin yhteen rasvaisten tai pähkinäisten ruokien kanssa.
  • 6 dl vettä
  • 3 dl basmatiriisiä
  • 1 kanelitanko
  • 4 vihreää kardemummankotaa
  • ½ tl kurkumaa
  • 1 tl jeeraa
  • 1 tl suolaa
  • 1-2 tl sokeria
  • 1 sitruunan mehu ja kuori.
  • 5 dl turkkilaista jugurttia
  • puolikas kurkku
  • 2 rkl tuoretta silputtua korianteria
  • 1 rkl tuoretta silputtua minttua
  • ½ tl jeeraa
  • ½ tl jauhettua korianteria
  • suolaa ja pippuria.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.