Aasian wokki on höystetty Sara La Fountanin ohjeen mukaan tehdyllä tamarindikastikkeella ja Apetit Tuoreksilla ja näin siitä saadaan taas vähän jotain uutta
Kim kaipaili wokkiruokaa, joten teinpä sitten pitkästä aikaa kunnon wokkiaja hyvinhän se maistui. Nyt ollaan muutama kerta tehty ja ainakin näillä kerroilla liha on ollut hyvä laatuista
Soijakastiketta. Wokkia voit tarjota joko ihan sellaisenaan tai riisin tai nuudelin kanssa. Siivuta kaikki ainekset ohuiksi siivuiksi, porkkana ja purjosipuli kannattaa siivuttaa kaikista ohuimmiksi, näin ne kypsyvät yhtäaikaa muiden kasvisten kanssa
Tofulle riittää maustuakseen pienempikin aika, sillä se kerää itseensä hyvin makuja. D Vielä en tosin ole tehnyt siitä kuin wokkia pariin otteeseen, pitänee kehitellä jotain muutakin ennen kuin kyllästyn tähän
Y. h. d. e. s. ä. u. o. i. k. b. l. g. t. a. n. ,. K. p. ö. y. v. m. r. w. j. E. S. J. R. T. W. 5. 0. (. ). 2. 4. 1. 3. O. V. M. N. L. P. &. -. I. G. U. A. <. 3 l. d l. r k
K. u. n. h. e. l. t. i. ä. a. r. s. v. o. k. ,. g. y. w. p. ö. E. m. T. j. b. M. d. S. ". W. -. (. 4. ). 3. f. 2. 1. 5. +. 0. z. 7. c. A. H. N. L. P. I. B. 6. C. D. 8. 9. F. G. J. V. x. O. '. Y. U. R. Ä. Z. e l. a n. r k. t l. d l
Pikaruokaa pakastimesta ja kasvimaalta. Wokin peruspohjaksi laitan melkeinpä aina sipulia, valkosipulia, inkivääripalan ja noin puolikkaan chilipalon, niin nytkin
porkkanoita, purjoa, kevätsipulia ja varhaiskaalia. tulista wokkia. Heitä kuumaan öljyyn kasvissuikaleet (säästä vähän kevätsipulia loppuviimeistelyyn) ja pyörittele niitä öljyssä nopeasti
Tänään ei millään olisi jaksanut tehdä ruokaa ja mietinkin jo että ruisleivällä mennään, kunnes muistin että jääkaapissa on paksoita joka pitäisi kyllä jo käyttää
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.