Ripustusurakkaa on nyt tehty kohta kaksi päivää. Joten aikaa ei ole tuhrattavaksi ruuanlaittoon. Vetäisin kaapista keittoainekset pöydälle ja ryhdyin keittoa keittämään
Lauantai on usein meillä se päivä, kun lounaaksi tehdään jotain, johon käytetään jääkaapista löytyviä viikolla jääneitä loppuja, jotka muuten päätyisivät roskikseen
J. a. l. k. u. n. v. o. i. s. e. t. ä. m. h. r. ,. y. ö. p. z. g. (. +. ). j. K. d. T. I. A. R. -. P. 4. 2. 5. 0. 1. 7. S. 3. %. 6. *. N. L. f. M. w. H. E. c. b. /. "
Kampasimpukat ja oranssi perunamuusi (kahdelle)8 kampasimpukan lihasuolaa ja pippuria20 tuoretta salvianlehteä6 perunaa3 rkl aurinkokuivattua tomaattia silputtuna (ja vähän öljyä)40 g cheddaria(maitoa)Kuori, pilko neljään osaan ja keitä perunat
Hämmentävästi tuo suuri oranssi juures vaan sopii soppaan niin hurjan hyvin. Oletteko huomanneet kuinka ruuan värikkyys tai värittömyys vaikuttaa mielialaan ja ruokailuhetkeen
Tässähän on jo oikein hyvät ainekset lauantai päivään. Tuoksuvaa lauantaita. Tämän aamuinen resepti löytyi Anna Bergenströmin kirjasta Joka kokin keittokirja
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.