T. u. l. i. t. a. s. v. k. o. e. r. m. ä. h. p. L. j. ,. R. c. G. D. n. y. g. d. E. K. N. -. ö. (. ). A. S. 6. 1. /. 2. 3. f. b. U. J. V. P. 0. 4. 5. I. M. O. d l. t l
I. s. ä. n. p. i. v. k. a. u. t. o. l. e. j. J. m. ,. y. r. ). h. 1. 5. -. O. R. b. g. T. d. ö. M. (. K. P. 4. /. 2. D. 3. V. L. 7. 0. A. S. e l. d l. t l. m i
Leikkaa kakku kolmeen osaan. Pehmeä suklaakakkupohja ja raikas mansikkatäyte. Muutaman kerran olen tehnyt "mustan" täytteen halloweeniksi, mutta nyt halusin raikkaaman
Paista 200 asteessa 12-15 min. En jaksanut miettiä etukäteen tarkasti reseptejä, joten ostin vähän mitä mieleen juolahti ja niistä sitten ateria kerrallaan mennään
Olin jostakin ihmeellisestä syystä hankkinut meille laktoositonta täysmaitoa isomman erän. Sen parasta ennen -päiväys alkoi lähetä, ”Hävikkiviikko” painoi vielä mieltä ja teki mieli juustoa
naudasta tai porsaasta, kunhan valitsee haudutukseen sopivaa osaa. "60-luvulla yhteiskunnan varallisuus oli sen verran paremmalla tasolla, että liharuokia voitiin tarjoilla koulussa yhä enemmän
Kaksi viikkoa kuntokuuria ja karkkilakkoa takana. Tänään puntari näytti NELJÄ kiloa vähemmän, eli enää YKSI kilo välitavoitteeseeni (synttärit) ja aikaa kuitenkin kaksi viikkoa
J. u. h. a. n. s. j. l. t. k. v. o. i. p. ä. e. r. -. A. ,. m. y. E. z. b. T. –. d. ö. ”. O. 2. K. R. M. 5. 1. 0. S. B. Q. g. 6. (. P. ). /. à. 3. 4. c. f. L. N. q. H. V. 8. D. +. G. k g. d l. t l
Erilaiset hygienia-asetukset vaikuttavat tähän pulmaan osaltaan,. "Vanhoista valokuvista ja ihmisten muisteluista muodostuu kuvaa siitä, miten yhteiskunnalliset muutokset ovat heijastuneet kouluruokaan
Tavalliseen, ranskalaiseen marenkiin tarvitaan vain valkuaisia ja sokeria, mutta olisi hyvä lisätä massaan myös hieman jotain happoa, kuten etikkaa tai sitruunamehua
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.