E. n. s. i. k. t. o. a. l. e. B. g. ä. y. u. j. O. v. h. d. p. r. ). K. /. m. ö. A. R. V. N. T. ,. P. U. (. 1. 5. c. x. ". I. S. Ä. Ö. =. L. +. 2. 9. 0. 6. M. c m
Todella helppo ja aivan hurmaava alkupala tai runsaan salaatin kanssa tarjottava pikkusuolainen iltapala - nämä kauniin väriset ja hedelmäiset bruschetat sopivat moneen
Kommentit olivat suorastaan ylistäviä kautta linjan, kun keittiömestari Jesse Söderlund Jesse´s Dine -ravintolasta valmisti tätä jouluista jälkiruokaa TS Ruoka pop up -tapahtumassa Skanssin K-Citymarketissa
Tässä on siis vähemmän sokeria kuin perinteisissä ohjeissa, makeuttajina toimii ksylitoli-sokeri* sekä rusinat, eikä kakussa ole lainkaan voita eikä vehnäjauhoja
Halusin osallistua haasteeseen makealla leivonnaisella. n ja Urtekramin blogihaasteeseen, jossa tehtävänä oli suunnitella gluteeniton leivonnainen Urtekramin gluteenittomia jauhoseoksia käyttäen
Rusina-hasselpähkinä tekee pullasta tosi maukkaan ja sopivasti makean, vaikka siinä ei ole ollenkaan voitaja vähän sokeria, joita perinteisemmissä pullakransseissa on melko runsasti
Varret ovat parhaimmillaan, kun ne ovat napakoita, meheviä ja hienosyisiä, kertoo ruoka-asiantuntija Leena Ylikännö Länsi-Suomen maa- ja kotitalousnaisista
Gazpacho on alkuperältään leipäkeitto, mikä syntyi kun yhdistettiin kuivahtanutta vaaleaa leipää, oliiviöljyä, suolaa ja viinietikkaa sekä valkosipulia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.