E. r. e. h. d. y. i. n. k. a. t. s. o. m. ä. p. v. L. l. -. j. ,. u. ). C. c. O. 2. 5. 0. g. 3. 1. V. ö. S. P. 4. R. K. 6. 8. I. M. &. T. ♥ L. d l. t l
Chocolatechip skillet cookie eli suomeksi pannussa paistettu suklaahippukeksi. Kaikki jotka ovat joskus aiemmin eksyneet blogiini tietävät varmasti jo tässä vaiheessa että rakastan keksejä
Sitkeä sisältä. Nämä maidottomat (halutessasi), viljattomat ja ilman valkoista sokeria tehdyt cookiesit antoivat odottaa kyllä paljon, ja täyttivät lähes jokaisen odotukseni
N. y. t. l. ö. i. k. ä. n. h. a. s. u. p. e. o. j. ,. P. v. d. E. m. I. r. T. O. ". M. -. J. F. H. S. w. c. C. B. b. f. L. g. R. (. 6. 0. ). 2. 3. 1. 4. 5. V. K. A. 9. 8. 7. D. G. x. '. Y. U. Ä. W. Z. a l. k p. d l. t l
Jaa taikina muffinssivuokiin ja paista 200 asteessa n. Kuppikakut ovat suuri intohimoni. Leivoin suklaakuppikakkuja ensimmäisen kerran pari vuotta sitten, ja siitä lähtien ne ovat ollet yksiä vakkarileivonnaisia, mitä olen tehnyt
ChocolateChip Cookie Dough BrowniesBrownie. THE ChocolateChip Cookie Dough. Taloussuklaasta tai muusta saa ihan hyvin paloiteltua suklaan näihin ohjeisiin, mutta noissa chocolatechipseissä on kyllä ihan muoto ja rakenne
On mulla erikoinen mies. Kun kerron hänelle, että nyt voit toivoa ihan mitä vain. Ihan millaisen kakun tahansa toivot sinun omien syntymäpäiviesi kunniaksi, niin hän toivoo amerikkalaisia suklaahippukeksejä
Olen tykästynyt käyttämään pehmeää tofua vähän kaikessa, koska sillä saa ihanan samettisen koostumukseen kaikenlaisiin mousseihin, jäätelöihin tai kakuntäytteisiin
Tässä tulee taas keksiresepti, tällä kertaa on vuorossa valkosuklaa-sitruuna cookiesit. Reseptin löysin täältä mutta muuntelin hieman reseptiä oman maun mukaan, tein kekseistä muun muassa isompia ja tuplasin sitruunamehun määrän
P. ä. t. i. n. h. e. k. m. l. j. o. s. a. u. d. y. ö. p. r. b. g. v. D. A. w. ,. f. H. (. ). M. J. *. _. E. '. 1. 5. 0. 2. -. 4. O. L. 7. V. S. K. 6. ) l. d l. t l
Chocolatechip teema jatkuu. Olen aikaisemminkin leiponut chocolatechip cookieseja maapähkinävoilla höystettyinä mutta tällä kertaa kehittelin ohjeen jossa on kaurahiutaleita antamassa makua ja rakennetta kekseihin
Ei kovaa ja kuivaa muruista muffinssia, vaan edelleen herkullinen ja mehevä leivos. Korvaan mielelläni margariinin kookosöljyllä tai muulla kasvisöljyllä, mutta kun aloin leipomaan samana aamuna kun muffinssien pitäisi olla valmiita, päätin että on helpompaa hakea ainekset kaupasta, kuin muunnella reseptiä ja jännittää lopputulosta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.