Oikeastaan tärkein asia tässäon saada pinnasta mukavan rapea ja sisälle mehukas täyte. Joskus elämä ja ruoka osaa olla rosoista ja vaatimatonta, kuin katsoisi kaikkea rosoisen filtterin läpi, mitään kaunistelematta
Uskon siihen, että omat ajatukset ja tunteet voi kanavoida toisin, jos vaan haluaa. Joulu tulee. Aiemmin jo kerroin, että tänä vuonna en saa joulusta otetta, vaikka jouluihminen olenkin
– Kilpipäivän tarkoituksena on korostaa kilpiravintoloiden ja -myymälöiden korkealuokkaista osaamista ja huippulaatuisten raaka-aineiden käyttöä, madaltaa ravintolaan lähtemisen kynnystä ja lisätä tietoutta Chaîne des Rôtisseurs -järjestöstä, kertoo Suomen Paistinkääntäjät ry
On kevät ja parsakausi. Parsasta onmoneksi ja sitä on helppo valmistaa. Parsan lisukkeena usein tarjottavan prosciuton korvasin kotimaisella kylmäsavukinkulla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.