Hiphei, viimein tarjolla pääsiäiskakkua. Siis näin kuvien muodossa. Puolustelen vähän tätä tiuhaa kakkupostaustahtia sillä, että tämäkin kakku on tehty jo tammikuussa, aiemmin mainitsemastani lehtijuttusyystä
Moi. Yleensä pääsiäiseen liitetään keltainen ja vaaleanvihreä, mutta pastellit sopii loistavasti myös. Tässä kakussa yhdistyy ihana browniepohja, mignon-mousse & marenkikreemi
Tästä kakusta löytyy reilusti sitruunaa, sitä on käytetty kakkupohjassa, täytteessä ja kostukkeena. Lopputulos on makean kirpeä sitruunapommi, positiivisessa mielessä
T. ä. m. i. h. a. n. k. o. r. s. t. e. l. u. ö. y. C. B. g. N. j. p. S. d. -. b. ). M. I. c. ,. v. O. P. 1. 5. (. 7. 0. 2. /. F. V. K. 3. L. Ä. A. E. '. w. Y. d l. t l
perjantai 19. syyskuuta 2014. Sitruunamousse mansikoilla (liivatteeton). Huomasin, että muutama erittäin herkullinen kakun täyte on vielä laittamatta blogiin
Sitruunamousse täytekakkuun tuo kivan kirpeyden ja hapokkuuden normalaalisti makeaan täytekakkuun. Sitruunamoussen kanssa sopii esimerkiksi makeat mansikat tai muut marjat
Pohja6 munan sokerikakkupohjaKostutus3 dl säilyketölkkien lientäTäyte5 liivatetta572 g (ilman lientä) ananasmurskaa140 g (ilman lientä) persikkakuutioita mehussa7 ½ dl vispikermaa200 g maustamatonta tuorejuustoa1 prk vaniljarahkaa½ dl sokeria (tai maun mukaan)2 tl vanilliinisokeria3 rkl säilyketölkkien lientäKuorrutusSokerikreemiä (125 g margariinia, 4 dl tomusokeria, 1tl vanilliinisokeria, 1 ½ rkl vettä)Vaahtokarkkitaikinaa (taikina on värjätty sinisellä ja lilan värisellä pastavärillä)KoristeetKoristeet ovat sokerimassaa, marsipaania ja vaahtokarkkimassaaPääsiäismuna-karkkejaKoristeet on kiinnitetty sokerikuorrutteella Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan
Tämä raikas ja sitruunainen täytekakku käy hyvin pääsiäispöytään. Kakku kannattaa tehdä tarjoilua edeltävänä päivänä koristeluja lukuunottamatta valmiiksi tai minimissään 5 tuntia ennen tarjoilua, jotta se ehtii hyytyä kunnolla
E. i. l. s. e. ä. L. a. t. m. -. k. u. o. y. n. ö. h. j. p. r. T. v. ,. S. A. K. P. J. M. U. d. Y. ). (. 2. 4. c. 0. g. 1. +. 5. H. V. w. f. ) l. c m. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.