Valuta ja silppua pinaatti halutessasi. Lempeän mausteinen palakpaneer eli pinaattijuustocurry on yksi vakioruoista intialaisten ravintoloiden listoilla
Aika usein sitä kävelee kaupassa niin automaattisesti sinne kana- tai jauhelihapaketin luo, mutta kun kerran tykätään niin paljon kasvisruoista niin miksipä niitä ei kokkaisi entistä enemmän myös kotona
Tuli tilanne elämässä, kun piti pohtia, miten saisin päivittäin käytettyä kurkumaa ja inkivääriä. Resepti muistuttaa läheisesti intialaista kanaa korma, mutta koska maitotuotteet ovat nyt kiellettyjen listalla tukkoisuuden vuoksi, jätin sen pois ja käytin kookoskermaa
PalakPaneer - intialainen pinaattijuusto. Paneer-juusto on yksinkertaista tehdä itsekin, mutta tässä nopea versio, johon käytin suomalaisen pientilallisen kotijuustoa ja se toimi erinomaisesti tässä Paneer-juuston tilalla
-. -. -. -. -. -. -. -. I. n. t. i. a. l. s. e. j. p. r. v. o. h. k. u. ,. U. m. G. d. ä. S. E. y. P. 2. 0. g. 5. 1. /. 4. c. R. ö. V. K. L. (. ). M. T. H. t l. r k
Kuvat/Photos & Copyright. Intialainen ruoka onkin parhaimmillaan aromaattista ja monivivahteista, jossa maut ja mausteet ovat pääosassa raaka-aineen kanssa, kun taas italialaisessa keittiössä raaka-aineet itsessään ovat pääosassa
Baby leaf -pinaatti voidaan hienontaa ja laittaa kastikkeeseen tuoreeltaan. Tietenkin kreikkalaisten feta-pinaattiyhdistelmä on klassikko, mutta alkuun pelkäsin, ettei maku sovi intialaiseen ruokaan
-. -. -. -. -. P. i. d. ä. n. m. e. l. k. o. v. a. s. t. u. r. j. y. O. p. ,. h. c. T. R. S. x. H. ö. L. 6. 0. g. b. 3. 4. 2. (. ). 1. 5. M. K. w. ) l. t l
Tarjoa riisin janaan-leivän kanssa. joku viikko sitten teki nimittäin mieli intialaista, mutta Shalimarista hakemisen sijaan päätettiinkin kokeilla palakpaneeria ihan itse
Olen aina haaveillut itsetehdystä juustosta, ja lukiessani netissä erästä PalakPaneer reseptiä ajattelin, että Paneer-tuorejuusto vaikuttaa sopivan yksinkertaiselta juustolta, jota ehkä uskaltaisin kokeilla kotona
Lisää paneerja mausteet - chilijauhe, garam masala, puolet suolamäärästä ja sopivasti vettä. Lisää hing ja sen jälkeen inkivääri-valkosipuli-tahna varovasti
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.