Pähkinäbroileria, tomaattikastiketta ja salviarisottoa
Sushia ja sattumia
Sushia ja sattumia
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 500 g jauhoja
  • 350 g vettä
  • 10 g suolaa
  • 10 g hiivaa
  • 5 min
  • 275 C ja lasketaan sitten lämpö
  • 225 C ja jatketaan paistamista kymmenisen minuuttia kunnes väri sopiva
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl omenaviinietikkaa
  • 2 tl hunajaa
  • 1 tl sitruunanmehua
  • suolaa ja mustapippuria
  • 1 muna korppujauhoja
  • suolaa ja pippuria
  • 5 anjovisfilettä
  • 1 rkl balsamicoa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2,5 dl risottoriisiä
  • 1,5 dl valkoviiniä
  • 5 dl kanalientä
  • 1 sipuli voita

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.