Rakastan aasialaista ruokaa, sen moniuloitteisuutta, tuoksuvuutta, aromikkuutta, mausteisuutta. Thaimaalaisessa ruoassa on maistuttava aina makea, suolainen ja hapan ja löydettävä niiden balanssi
Panang Curry Chicken. 3 rkl panang currytahnaa. 3 rkl panang currytahnaa. Tämän lähemmäksi Thaimaata ei savolaistyttö pääse, ellei sitten hyppää lentokoneen kyytiin
Tässä tomaattikastikkeessa on kaikki kohdallaan. Se on tehty kesän kypsyttämistä kirsikkatomaatteista ja valkosipulista, joiden makua on tiivistetty uunissa paahtamalla
PEHMEÄN PÄHKINÄINEN KANAKASTIKE 4. Välillä pää lyö tyhjää, mitä sitä laittaisi illalla ruoaksi. Ja kun kysyt perheeltä neuvoja, niin vastaus on ”ihan sama”
Thaimaalainen ruoka sopii arkiruoaksi sen helppouden ja nopean valmistustavan takia (ja hyvän maun). Tässä perusresepti thaimaalaistyyppiseen kanakastikkeeseen
Pidän pähkinöistä ihan sinällään ja myös leivonnassa. "Pullahiiren makeat kakut" kirjassa on tällainen pähkinäinen kahvikakku - resepti ja päätin testata sitä, kun hasselpähkinöitäkin löytyi kaapista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.