PÄHKINÄINEN PANANG NYA (thaimaalainen naudanlihacurry)
Puolialaston kokki
Puolialaston kokki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 4 dl kookosmaitoa
  • 4 rkl-6rkl (riippuen vahvuudesta ja mieltymyksistä) panang -currytahnaa
  • 400-500 g naudanlihaa suikaleina (en suosittele käyttämään valmiita suikaleita, vaan suikaloimaan itse esim. ulkofileestä)
  • 2 kourallista pähkinärouhetta (tai mantelirouhetta, jos on pähkinälle allerginen kuten allekirjoittanut)
  • kaffirlimen lehtiä
  • limen mehua, mustapippuria, kalakastiketta
  • korianteria, thaibasilikaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.